Att lära sig den hårda vägen

Att ha ett eget hus är för många en dröm och jag har ju bott i hus i ganska många år nu men under en annan promiss än vad jag bor nu. 
 
Dock valde jag att behålla huset när livet tog en annan vändning och jag måste säga att jag är väldigt glad för det. Klart att det inte är superlätt jämt ekonomiskt eller tidsmässigt att driva runt ett eget hus och stundtals så måste man lägga ut mycket pengar, men det löser sig alltid på något sätt när man har så underbara människor som jag har runt omkring mig. 
 
Vissa saker som jag inte ens behövde tänka på förut är min nya verklighet nu, jag måste liksom göra det då ingen annan fixar det åt mig. Som att klippa gräset, rensa stengången, måla, laga något som är trasigt, klippa gräet, bry mig om hur pannorna på taket ser ut, tvätta däcken och snickra på huset.
 
Jag har tillsammans med fantastiska människor runt mig klätt in mitt hus med panel under ca 1 års tid och nu är det bara småfix kvar. Lite knutbrädor, fönsterfoder på vissa fönster och några plåtar, annars är det klart ! Så jävla skönt !! 
Det har varit underbart att lära sig hur man gör, att växa som människa och känna att man faktiskt kan mer än vad man tror men det är också så jävla skönt att bli klar och slippa tänka på det mer sen.
 
Nu är sommardäcken rengjorda och på vinterförvaring, hejja oss !! 


Nytt hår

Jag har under en lång period känt lite dystra känslor kring mitt hår som är på uppsving men ändå inte är bra då det är lite kort och lite tunnt och inte alls som jag önskar.
 
Nu fick jag chansen att vara modell på en kursdag som handlade om hårförlängningar från Hairtalk. Det var Jessica på salongen Aqua som var min frisör och hon är superduktig och har erfarenhet sedan tidigare på hår och tejpt från Hairtalk, så detta var mer för att lära sig lite nya tekniker.
 
 
 
Jag älskar ju när någon pysslar och pillar i mitt hår, så det var en lite dröm att sitta där och se alla jobba, hur de andra modellerna blev och att hela tiden har någon som jobbar och gör sitt allra bästa för att det ska bli så otroligt snyggt och bra.
 
 
Här är före och efter , älskar detta resultat !! 
 
 
 


God fredag !!

God förmiddag ! 
 
I morse när jag parkerade så mötte jag på en gammal sur gubbe vid affären som tyckte jag parkerade för långt fram i rutan och när jag klev ur bilen ( han parkerade efter mig när jag redan stod still ) så sa jag leende att jag skulle backa min bil och möttes av en sån jävla sur min och en irriterad armrörselse som att jag kunde hålla käften. Alltså herregud vilken start den gubben hade på sin fredag, tur man inte är i den sinnesstämmningen ;) 
 
Idag så är det jobb, städning och matlagning på schemat hela dagen, det är tjejmiddag på g i kväll i mitt hus och det kommer bli mumsmums mat och efterrätt. Försöker att bli bätte på att hitta nya maträtter och även om jag inte är obekant med rotfrukter i ugn och försöker jag hitta nya grejer som jag inte brukar köpa och piffa till på sätt jag inte brukar. Måste lära mig att laga nya grejer och få nya ideer.
 
Tack för all härlig respons jag fått på mina bilder på Amanda i inlägget innan, hon är galet vacker och vi skapar mycket härligt tillsammans när vi kör. Kul att skapa med färg, form, vinklar och känslor. 
 
Helgen är otroligt oplanerad vilket nog är precis vad jag behöver, jag får ta det som det kommer och bara köra på det som bjuds 
 
 
 
 
 
 


Photo session with Amanda

 

 
 Photographer : Sanna 
Model: Amanda  
Location : Karlstad
 
Ett möte helt utan ramar eller förväntningar i en miljö full av färg och som av en tillfällighet fylldes med musik, inspirerande sällskap och lekfullhet. Att bara ses med ett gäng ombyten och en laddad kamera gjorde susen för vår kreativitet och vår lekfullhet.