Löpande avstämning under dagen

 
Jag beklagade mig lite under kvällen igår att jag inte får något gjort på den lördag som jag inte har Freja, det är den dag som vi inte ses hon och jag ( varannan vecka ) och det är liksom lika konstigt varje gång. Iallafall de gånger jag är hemma och inte har åkt iväg , jag blir liksom sittandes på soffan och får inte alls mycket gjort. Min kropp går ner i något lunk som jag inte önskar då jag vill passa på att göra massa saker som är lite svårare med henne, men njä det är otroligt svårt att få någon fart på mig. 
 
Så idag har jag nu några timmar på mig att verkligen få lite gjort och kunna uppnå några resultat, så jag tänkte vi kör en löpande uppdatering här under dagen som en liten avstämning. 
 
05:00 så vaknade jag av mig själv efter att ha sovit 5 timmar med radion på och med fönstret öppet. 
 
 

Där tog det stopp
 
Freja kom hem någon gång efter detta ( tappade bort tiden ) och sedan dess har hon haft allt fokus. Det är så jag vill ha det och det helt rätt enligt mig. 
 
Men jävlar vad jag hann grejer idag, det är jag nöjd och stolt över även om jag såklart hade kunnat göra 1000 grejer till, men jag är glad för det som blev gjort och tycker det är intressant när man uppmärksammar varje timme på det sättet. Jag fick mer uppfattning om tid när jag hela tiden uppmärsammade en ny heltimme. Tror att jag ska göra detta fler gånger =) Kommentarer

WOW
Såååå snyggt det blev med ny matta

Svar: Tack ! Jag blev supernöjd
Sanna


Kom ihåg


Trackback