Helgens lista

Så har det kommit en helg där Freja är med sin pappa och jag ska försöka maxa tiden så gott jag kan. Det är viktigt att vila upp sig men för mitt sinne är det också viktigt att få mycket gjort. 
 
Det har skrivits en lång lista på saker som jag vill få gjort dessa dagar och jag försöker att beta av dem i en rasande takt utan att stressa ihjäl mig. Det handlar inte om att jag vill stressa, jag vill bara " passa på " i ett snabbt men härligt tempo. Ja ni fattar nog precis vad jag menar ;) 
 
Idag har det handlats nödvändiga saker till huset, jag har funderat på förändringar som skall göras i huset, hälsar på vänner och fått en del pyssel ( läs städ och plock ) gjort hemmet. Jag gillar känslan när man kan dra ett streck över något som är utfört ! 
 
Imorgon är inget undantag, dock skall jag gå upp tidigt för att kolla Junior VM i hockey som börjar 04 inatt och då tänkter jag att det är ett perfekt tillfälle att få lite fot och nagelvård gjort samtidigt som dagar kommer igång tidigt och sen kan jag maxa det ;) 
 
Wish me luck ! 
 
Brukar ni skriva listor för att kunna bocka av när ni fått något gjort ? 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback