God Fredag ( Lucia & frukostshopping )

Halloj allihop ! 
 
Hur står det till med er ? ( oj vad förvånad jag hade blivit om jag hade fått några svar på denna fråga i kommentarerna, det är många som läser men väldigt få som kommenterar ) 
 
Idag är det fredag och veckans sista arbetsdag, det känns ganska skönt med fredag då veckan har varit full med aktiviteter. Jag kommer att ta det lungt i helgen för att vila upp mig efter veckan och innan julveckan som kommer. 
 
Igår hade Freja lucia på förskolan och det blir dramatiskt då vi tillsammans köpt en julklänning i rött som är supersöt, men när vi kom till förskolan och skulle byta om så var hon så inställd på att hon skulle vara prinsessa med morgonrock ( när Freja är rädd för spöken så pratar vi om att det bara är tex bilen i Bilköping som glömt morgonrocken på ) och med ljus. 
Nu var det ju inget vi hade, varken ljuskrona eller lucialinne, men linne fick vi låna av förskolan och glitter och då gick det bra att kombinera tillsammans med tomteluva, tur ! 
 
Men hon var helt inställd på morgonrock och krona så mitt hjärta klarade inte av att hon var så ledsen efter tåget, så vi åkte helt enkelt och köpte en krona och en " morgonrock " så jag överraskade henne i morse med en ljuskrona.
 
 
 
Det känns lyxigt att kunna skämma bort henne på det sättet och att man kan göra små speciella saker som hon uppskattar så mycket. Behöver jag berätta att hon ville åka i tomteklänningen , ha lusselinnet med sig och ljuskronan på sig till förskolan idag ?!? ;) 
 
Efter lämning blev det en kort frukostshopping på H&M med rabatter, lite smörgås och julmust och såklart inhandlades det julklappar till Freja.
 
 
 
Nu är det jobb hela dagen som gäller, det är tryck nu innan jul med alla uppdrag som skall hinnas med.
 Kommentarer

Men som hon pratade om att klä ut sig på dagen innan lysiatåget. Hon hade säkert hört de större tjejerna prata om ljus i håret och rött band runt magen :) Trollungen vill oxå vara prinsessa med ljus i håret <3 <3 <3

Svar: japp det är nog så, men det fick mamman fixa till liten senare bara . Hoppas hon blev glad för det
Sanna

Allt bra här, julen står för dörren och ingenting är klart men jul blir det ändå. God jul på dig o h din skatt

Svar: underbart att höra, tack för svar !! =) God jul på dig och din familj
Sanna


Kom ihåg


Trackback