Första gången detta hus ser en julgran

Som jag har funderat på om jag ska ta in en gran eller inte, jag har aldrig haft in en levande gran i huset under alla de år som vi bott i huset. Jag och S var aldrig intresserade av det, vi hade en plastgran första året lite på skoj men sen har det aldrig blivit mer. 
 
Iår så känner jag att jag vill göra allt för Freja och varje grej blir mer som en happening för henne och det glädjer mig enormt.  Därför tog jag beslutet nu när hon var hos S i helgen att fixa en gran och när hon kom hem så " hittade vi den i lillstugan ". 
 
Nu är granen inne och den är klädd, min dotter är en naturbegåvning på att klä gran och S hjälpte oss med lite ljusslingor så nu har vi både en fin vit och en läcker rosa som tindrar så vackert tillsammans med silverkulor. 
 
 
 Kommentarer

Vad fint det blev! Vi valde att inte ha en gran, men jag ångrar nästan det lite nu ;) Dock ska vi inte vara hemma över själva julafton & juldagarna, så det är nog lika bra att inte ha köpt en

Svar: tack, ja jag är mycket nöjd =) Nä vi ska inte heller vara hemma några dagar kring jul men jag körde på ändå hahah Som sagt, det är första gången jag har en gran alls så det var verkligen hög tid nu ;)
Sanna


Kom ihåg


Trackback