TIps på att rengöra toaletten från missfärgningar

Jag har problem med missfärgningar i toalettstolen och satte mig och googlade på hur man kan få bort det och hittade lite olika förslag som jag ska dela med mig av. Kommer absolut att testa om de funkar och återkomma med mina upplevelser.

 
 

Sportdryck med apelsinsmak

 

Häll en flaska, 0,5 l, i toan och låt det verka i en timme. Borsta sedan med toaborsten och spola. Citrussyran hjälper till att bryta ner fläckar och lämnar ett skinande rent resultat.

 

Apotekssprit

 

Häll lite i en flaska och spraya rikligt i toastolen. Låt det verka i ungefär en timme och städa sedan toan precis som vanligt.

 

Coca-cola

 

Jo, du läste rätt – den bruna läskedrycken kan lösa problemet. Häll lite Coca-cola i toan och låt det verka i en timme. Använd sedan toaborsten som vanligt och spola.

 

Protesmedel

 

Finns att köpa i tablettform på apoteket. Lägg en tablett i toan och låt det bubbla en liten stund. Skrubba därefter ur med toaborsten och spola.

 

En pimpsten

 

Se till att den är rejält blöt så att du inte skadar porslinet. Skrubba därefter precis som du skulle ha gjort med en svamp.

 

Källa: Allers

 


 Jag provade Cola och hällde på missfärgningen och lät verka någon timme eller två och sen skrubbade jag med rengöringsmedel och jag måste säga att jag upplevde att det gick bort det allra mesta 

 

 

 
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback