17-01-05 Tidsmysterium och kärlek

 
 
Halllllloj ! 
 
Så va året 2017 här och dagarna rullar på i en galen fart, jag förstår verkligen inte vart tiden tar vägen men Freja växer och blir en magisk liten människa. Hon är verkligen världens bästa och jag är så lyckligt lottad som får uppleva denna lilla goa människa från morgon till kväll och hela natten. Såklart är det ibland otroligt tungt att hon är så mammig och helst bara vill vara mot mitt skinn hela tiden men de tunga är bara en fluglort jämfört med den totala lycka och den kärlek man får och ger. 
 
Nu har det kommit snö till vår lilla del av landet, går så snöade det när vi skulle till BVC och i en korsning så gick det inte att stanna när det kom en annan bil. Jag behöver ju knappast säga att paniken spred sig som en löpeld i kroppen på mig och jag vart så otroligt skakig eftråt. Det var säkert inte ens nära men bara tanken jagade igång varende cell i min kropp. 
 
Snart så drar det ihop sig för månades aktivitet, jag kommer att berätta mer om den framöver. Men jag har inte tänkt ut vad jag ska göra i februari så det måste jag verkligen sätta igång och planera så jag får till något riktigt bra. Vad kan man hitta på ? Snälla kom med lite förslag ! Kommentarer

Kom ihåg


Trackback