Handy woman

Fan va grym man känner sig när man fixat med avfuktaren, bytt trasiga lampor och satt upp lite grejer i huset, älskar att lära mig nya saker och faktiskt bevisa för mig själv att jag kan så jävla mycket mer än vad jag tror. Love it ! 
 
 


Våghalsig brud på äventyr

 
Underbart skoj att uppleva härliga grejer med lilltjejen, hon är alltid glad och alltid på när det är ett galet äventyr på g ;) That´s our girl ! 
 
Haft en superhärlig lekdate på Leos Lekland, åkt härliga grejer och lekt i bollhavet. Denna gång var det några andra barn där oxå och det vart lite blandade reaktioner på Freja, men en okänd kompis fick hon som hasade fram till henne på pussade henne flera gånger i ansiktet haha gud va vi skrattade ! 


Att göra sig rolig på andras bekostnad

I verkliga livet så försöker ju allafall de allra flesta vara trevliga, snälla och bete sig ganska rätt. Det är ju långt ifrån svårt och vi alla har olika åsikter och referenser om hur man ska bete sig, men jag skulle nog vilja påstå att om man bortser från några få % så vill ju de allra flesta ändå göra något gott.
 
Men på socialamedier och då framförallt facebook så är det som om folk tappar det, på FB så är det fan fritt fram att skriva vad som helst, att dela vad som helst och framförallt att göra sig jävligt rolig på andras bekostnad.
 
Inte bara är det en person som kanske gör sig lite "rolig" genom att tex ta en bild på en person och skriva dit en fyndig text som gärna ska göra att man känner " blääää ", utan då delar ett x antal ( ibland flera tusen ) den bilden och kanske taggar någon vän som dessutom ska ta sig friheten att kommentera och reagera på bilden. Hur många är vi uppe i då ? 
 
Är det helt okej att ta en bild på en väldigt storväxt person och skriva " fyndiga " texter och sen ska folk få skratta, äcklas och kommentera fritt ? Detta gäller ju inte bara stora och ibland väldigt överviktiga människor, folk gör sig roliga på udda utseenden,kön, hudfärger, etnisiteter, barn, unga, vuxna , gamla , djur och ja allt som går faktiskt. 
 
Inte skulle det vara okej för mig att peka ut en person på affären, skrika ut en " fyndig " text och sen skulle hela affären skratta, skrika ut reaktioner, ta med sig detta hem och berätta för hela familjen som sedan skrattar och sprider vidare. Eller ? skulle det kännas lika okej som att sitta och dela bilder på FB ? 
 
Jag vet iallafall att jag skulle verkligen inte känna att det är okej om någon tog en bild på mig eller någon som jag tycker om och skriva en hånfull text eller en text som kan användas som ett hån och sen ska hela världen sprida och " gotta sig i det " ? Skulle du tycka det va okej ? 
 
Tänk till lite för fan vad ni lägger er tid på och vad ni delar, kommenterar och sprider, använd den till något positivt och något som lyfter människor istället ♥
 
 


Vardag

 
God Morgon ! 
Här i huset är det galet trötta känslor idag haha 
Härliga måndag, vi har saker att göra så det är lika bra att köra igång så vi inte somnar in igen 


Ett fönster i köket

 
Sakta börjar hemmet att växa fram, det är svårt att " få till det " när man har packat ner alla sina saker och sen ska packa upp dem och skapa ett nytt hem. Det går långsamt och man vill inte hålla på och kasta om, så därför har det fått hamna en massa saker i tex fönstren och nu börjar de sakta försvinna och så blir det bara det man verkligen vill ha kvar. Såhär kommer detta fönster få se ut ett tag, ja iallafall tills det kommer upp en lampa i den då får den långa blomman nog leta ett annat hem ;)


Sannaandersson.com

 
Något jag kanske inte berättat för er är att man faktiskt kan använda sig av adressen sannaandersson.com och faktiskt komma hit till bloggen. Jag har länge tänkt att byta adress, att lämna moonzanna-namnet bakom mig och gå vidare till mitt egna namn. Men det är lite klurigt när man blivit förknippad med moonzanna under så lång tid. Men nog är det väl dags att gå vidare...tycker ni inte det ;) 
 
Än sålänge så kan vi användas oss av både dock, just so you know ! 


Så har vi kört igång säsongen

Jag har bestämt mig för att årets promenadsäsong har dragit igång nu, det kommer ju inte att bli en riktig vargavinter så vi kan lika gärna köra igång nu och så försöker jag få till vettiga promenader ett par gånger i veckan. Och snart så kan man börja småspringa igen för att till våren och sommaren faktiskt kunna springa på ordentligt. Visst låter det som en bra plan ?
 
Idag så kom jag ut på en promenad, när jag började så hade jag både Ebba och Frejs med mig. Men när Ebba stannade och satte sig på tvären efter bara några hundra meter och Frejsan somnade i vagnen så bestämde jag mig för att lämna av dem hemma hos S och ge mig ut själv. Så en timmes promenad helt själv med Adam & Kompani i öronen blev en magisk timme.
 
 
Att både en hund och en jägare höll på att skrämma slaget på mig i skogen gjorde ju bara att man kände att man lever och att hjärtat funkar hahah


Mina mål/vanor för 2017

Jag kände när jag skulle skriva ner mina mål med året att det är helt omöjligt för mig att ens sätta mål just nu, jag är för dimmig i huvudet och har inte några mål klara för mig. Inte ens om jag försöker så kan jag tänka ut några mål som känns rimliga, och det mål som jag har vill jag hålla för mig själv. Därför blir det istället lite vanor som jag kommer att skriva om, saker som jag vill göra, sluta med eller börja med.
 
 
* Skära ner på skärm-tid
 
Jag ska under detta år bli mycket bättre på att lägga ifrån mig mobilen och datorn och stänga av tv:n och istället spendera tid i verkligheten och med familjen. Det första jag gör när jag vaknar är att kolla mobilen, antingen sociala medier eller så spelar jag mobilspel, urdåligt ! Kolla vad klockan är får jag göra men resten kan jag ju bara lägga ner. Det är slöseri med dyrbar tid och det ger mig faktiskt inget positivt så det ska bort till största delen.
 
* Rensa ut prylar och produkter
 
Detta är ju något som jag har påbörjat lite försiktigt redan, jag har ju rensat bort kläder som inte passar nu när jag har gått ner i vikt och det är ett arbete som pågår hela tiden. Jag ska under året bli bättre på att rensa både kläder, väskor och skor och alla andra prylar man äger som faktiskt bara står. Jag vill ha mindre antal prylar och kanske faktiskt mer saker som jag verkligen älskar och lagt mer kärlek och pengar på.
 
* Älska mig själv och sluta sätta så höga krav
 
Det är lätt att säga att man ska älska sig själv, men det är verkligen en nödvändighet och för att göra det och för att visa mig själv att jag verkligen älskar mig själv så ska jag börja att ta hand om mig själv. Det är inget lätt arbete men jag ska försöka göra mitt bästa och prioritera mig själv ibland och se till mitt bästa istället för ALLA andras hela tiden. Jag har rätt att säga ifrån, jag har rätt att må bra och allt de där och då måste jag sluta ställa galet höga krav på mig själv oxå. Har så lätt för att slå ner på mig själv när jag känner att jag misslyckats med stora och pyttesmå saker.
 
* Ha ett mer städat hus
 
Jag har alltid velat ha det mer städat än vad jag har det, i huvudet så vill jag att huset ska vara nästan kliniskt och noll prylar men i verkligheten så har jag levt precis tvärtom med massa prylar överallt och inte brytt mig. Nu när jag inte mår bra så märker jag hur otroligt viktigt det är med ordning för att mitt huvud skall må bättre och därför skall jag unna mig själv mer ordning och reda för att försöka hjälpa mig själv till att må bättre.
 
 
 * Köpa färre och bättre saker
 
Det är galet lätt att köpa grejer bara för att suget sätter in när man ser något, jag ska verkligen försöka att köpa och investera i hållbara grejer och saker som man kan ha över lång tid. Basplagg är något jag ska bygga upp i min garderob och sen kunna piffa upp det med mer galna grejer. Så istället för att köpa några billiga grejer så vill jag satsa på att kanke köpa någon enstaka lite dyrare sak som jag verkligen kan ha länge och är riktigt nöjd med.
 
* Välja lyckan och fokusera rätt
 
Detta är en grej som är sjukt svårt och det som kommer att kräva mest av mig, jag vill verkligen ändra fokus från negativa saker som händer och som känns orättvist eller som ger mig dålig energi till saker som ger positiv och härlig energi och som ger mig mer ljus. Jag vill lägga mindre fokus på dåliga människor och mer på bra, lägga undan dåliga känslor och fokusera på det som funkar och på så sätt låta allt bra växa. Det är lätt att man hamnar i ett dålig hjul som bara snurrar på och jag vill ta mitt hjul från en mörk plats till en megasuperduper ljus plats med massa positivitet.
 
 


Återvinna

En ny hobby som jag har funnit tjusning i är * trumvirvel * .....ÅTERVINNING !! hahah
 
Nja kanske inte riktigt så, men jag tycker att det är otroligt skönt att rensa ut huset på gamla grejer man inte vill ha längre eller skräp och byggmaterial. Att få bort det och att dessutom kunna åka till återvinningen, sortera upp det och göra lite " rätt för sig ". 
 
Nu är jag ingen total och superhård och hängiven återvinnare, så det är verkligen inte så haha Men jag försöker att göra rätt, kasta allt på sina rätta ställen och det känns på något sätt lite skönt. Att man själv blir av med grejerna och att man kastar dem på " rätt sätt " för att bidra med det man kan. Ingen kan göra allt men alla kan göra nått ! 
 
Brukar ni återvinna ? 
 
 
 


Snurra min jord och tidig start på dagen

 
Igår vaknade jag upp med ett sånt snurr i skallen att jag inte röra mig överhuvudtaget utan att jorden snurrade 4000 varv i sekunden. Herregud det vart panik när Freja vaknade och jag kände att jag inte kunde ta hand om henne, men som tur är så fick jag hjälp och kunde försöka sova bort skiten. 
 
Det håller i sig än idag även om det är bättre, men jag kan absolut inte svänga på huvudet eller luta huvudet åt något håll utan att det svajar till och att man blir lite ostadig. Hatar när man får såhär och vet inte varför kristallerna plötsligt bestämmer sig för att hoppa ur sitt läge och ställa till det.
 
Förut så har jag och Frejs sovit till halv 9 - 9 och legat och myst i sängen tillsammans med Ebba fram till halv 10-10 kanske, ganska soft och gött alltså haha Men nu är de sötebrödsdagarna verkligen över ! Nu slår hon upp sina små blå innan kl 7 och jag kan kanske få henne till att mysa till halv 8 kanske innan man får kliva upp...* trött är bara förnamnet * Men så är det antar jag, utvecklingen går framåt och när man fått rutin på något så ändrar det sig igen ;) 


Get a make-up

Fick ett tips om en tjej som går stylistutbildning och ville ha lite kunder att öva på, så var man sugen så fick man en makeup-kurs gratis på Make Up Store med deras produkter. Självklart så tyckte jag det var en rolig grej så jag anmälde mig och fick en tid. Pappa ställde upp som barnvakt och tog Freja på en tur i vagnen så att jag kunde sitta lungt och bli sminkad.
 
 
Tjejen som sminkade mig var jättetrevlig och körde på en "naturlig " sminkning med lite extra. 
 


En superbra grej att göra om man vill unna sig själv något, bara göra en rolig aktivitet eller kanske ska iväg på något och vill vara extra fin men inte har råd att köpa sig en makeuplektion på MUS #lifehacks


Aktivitet Januari : Resa till Kalmar

 
Det var länge sedan som jag hade möjlighet att åka till Kalmar och hälsa på under en längre period än några få dagar, nu hade jag möjliget till det och tog den. Den resan fick bli aktiviteten för Januari, dock har jag gjort saker i Kalmar som kunde räknas till andra aktiviteter oxå. Har jag inte möjlighet el råd att göra något nån månad framöver så får massagen och sånna saker vara aktiviteter som är "på lager " .
 
Vi har haft en underbar tid med massa olika aktiviteter, familjemys och släkthäng och det har varit skönt att komma till en annan stad och bara hänga i lugn och ro. Jag och tjejerna har hängt mycket med pappa och familjen, vi har ätit mat ute, varit på stan, myst på dagarna, gått promenader och lekt otroligt mycket. Vi testade Leos Lekland i Kalmar, hälsade på syster på jobbet och jag har haft möjlighet att tillsammans med pappa arbeta på en plan att gå vidare med huset och ärendet hos försäkringsbolaget. Så mycket nöje och lite nytta har det blivit under de veckor vi varit borta, underbart ! 
 
 


23 Januari - Freja

 
Igår hade Freja namnsdag och hon fick en otroligt söt present, en vacker kopp med sitt namn på 


Mystisk ring på ögat

 
Ser ni vilken konstig ring jag har på ögonlocket ?
 
Kände när jag blev sminkad att jag hade lite ont när hon satte ögonskugga på ögat men fattade inte vad det va och dagen efter så såg jag denna mystiska ring, aldrig sett innan och har ingen aning om varför jag hade den eller varför jag är öm där.


Ospillbar el ?

Fick upp en annons på facebook och kunde verkligen inte låta bli att faktiskt slå till. 
Det har aldrig hänt och kommer nog inte hända igen, men jag ville testa om detta funkar...för gör det de så är det ju ljuvligt =) 
 
En skål/tallrik som inte går att spilla ut haha
Det låter som en härlig utmaning för Frejs att härja med detta tallrik, får se om det funkar när vi får hem den. Köpte ju såklart en i rosa, vad annars ? ;)
 
 


Palina Hudvård

 
Palina är ett makeupmärke som har sin bas i Örebro och som sälja på bla Queen Of Carlstad där jag gör mina fransar. Palina är enligt mig ett superbra märke med smink som verkligen passar alla hudtyper och som är skonsam mot min hy som är lite känslig. Jag har aldrig haft några problem alls med deras produkter och är väldigt nöjd med pigmenteringen och med de penslar som finns.
 
Nu har en otroligt härliga nuheten kommit att de kommer att släppa hudvård, UNDERBART !! 
Vad jag förstår så kommer det komma olika typer av " serier " med olika inriktningar, jag tycker det känns superspännande och jag har skyhöga förväntningar och längtar tills jag får lägga vantarna på några produkter och testa =) 


Tack för denna gång

 
Så tackar vi min kära familj i Kalmar för denna gång ♥
 
Tiden har verkligen rusat fram och det blev att vi stannade i 2 veckor, hade inga förbestämda planer så vi har bara tagit dagarna som de kom och så stannade vi så länge som vi kände för.  
Mycket har hunnits med och jag tror faktiskt att vi gjort allt som vi har tänkt och kommit på, kan inte komma på att vi missat något.
 
Så nu vill vi bara säga tusen tack till pappa med familj för alla aktiviteter, middagar, kvällshäng, daghäng och upptåg. Frejsen har verkligen fått mycket uppmärksamhet och hon har upplevt massa nya saker.


Älskar dig till evigheten och tillbaka

Det är sjukt vad tiden går fort och vad världens bästa lilla tjej utvevklas i en rasande fart. Nu känns det som att det händer grejer varje dag och hon börjar verkligen bli en " stor tjej " som vill smak, känna, uppleva och upptäcka allt i sin närhet. 
 
Nog är hon ganska mammig än och det är en sak vi måste träna på att hon ska kunna slappna av och känna trygghet hos andra än mig, men det kommer. Det är jag säker på och jag är så galet stolt över den lilla bruden så jag nästan spricker ♥
 
 


Fågelmamman ? ;)

 
På dagens promenad med tjejerna så fick vi med oss ett helt nytt gäng med kompisar, jag fattade först inte att de följde efter oss men nog vart de sugna på att hänga på när de såg Ebba och hörde Frejs jollra i vagnen och gick med oss en bit på promenaden ;) 


Massage och zonterapi

Min lilla kropp har läkt ganska bra efter förlossningen, jag kan känna att jag lätt får ont i ljumskarna när jag går för fort men jag antar att det är en sak som sakta kommer att byggas upp. Annars så har jag inte ont någonstans vad jag kan komma på, men jag känner att min kropp behöver mjukas upp efter att man bär på lilla Frejs väldigt mycket. Man blir ju lätt sne i kroppen när man är starkare i en arm och då bär henne på den sidan.
 
Därför bokade jag mig en massage och fick mig en liten koll på att höfterna satt jämnt och att benen va lika långa samt att jag fick testa på lite zonterapi i ansiktet. Otroligt intressant att få lära sig lite om det och känna på hur det kändes och vilken teknik man använder för att hitta olika zoner i ansiktet och representerar olika ställen i kroppen.
 
 
Inte bara blev man lite rödmosig i ansiktet när hon tryckt på alla olika punkter, man blev mjuk och go av oljan oxå =) 


17-01-18 - Full fart och tradition

 
Idag har jag verkligen haft fullt upp hela dagen ! Dagen startade med en synundersökning för att kolla synen och om mina glasögon är rätt som jag har. Känner att jag börjar få ont i huvudet när jag kollar tv så jag ville se hur läget var med ögonen. Sen bar det av till Toyota för att kolla bilen, när gubben hade åkt en runda så bad han mig återkomma senare under dagen så jag åkte till syster och fick en påfyllning av fransar. Frejsan satt på min mage och härjade som en galning men det gick bra iallafall hahah
 
Efter fransarna så slutade syster och kunde följa med så vi lämnade bilen på toyota och åkte och fikade med pappa och sen hämtade vi bilen igen. Nu vet jag vad det är för fel på bilen och det får fixas längre fram, det är ju galet dyrt att laga allt som har med bilar att göra. Men skönt att veta att det inte är något allvarligt och att man kan köra med bilen utan att oroa sig =) 
 
Dagen avslutades på Thai Silk, det är en tradition som jag och syster har så det va skönt att få det gjort...traditioner ska man inte bryta ;) Efter det så har Freja somnat och sover nu gott och jag och Ebba har tagit kvällspromenad så hon är nöjd och glad. En härlig dag med andra ord ! 
 


17-01-17 - Tomt i huvudet och frustrationsskrik

 
 
Vissa dagar kan humöre verkligen svänga rejält, ena stunden så är man ganska glad och nöjd ( som när kortet togs ) och sen några timmar senare så sitter man med huvudvärk, är trött och tom i huvudet och ger ifrån sig ett frusterat skrik i kvarteret när man är på promenad för att inget funkar. Ja det är så det ser ut för mig just nu, det går i en otroligt berg och dalbana.
 
När jag och tjejerna skulle på promenad på eftermiddagen så blev det verkligen kaos för mig, Freja skrek och Ebba for som en hottentott fram och tillbaka och trasslade in sig i allt och när jag väl tog mig iväg ändå så var det stora isbumlingar som låg så att det var omöjligt att köra med vagnen. Telefonen vägrade spela upp något i mina lurar och det va sjukt kallt om fingrarna. Då tappade jag det en stund och frustade av mig innan jag tog ett djupt andetag och med mjuk ton sjöng Freja till sömns, fick vagnen på vägen som var slät och kunde få bättre ordning på Ebba. Telefonen kunde jag inte göra något åt hur mycket jag än försökte men fick ett samtal så jag fick sällskap på promenaden ändå. Happy place ! 
 
Vi tog ett kvällsbad och lekte av oss lite innan Frejs la sig tillsammans med Ebba i sängen och jag nu fick lite egentid. Ögonen är trötta så jag ska snart lägga mig jag oxå, måste bra fixa lite innan jag kan slappna av för natten.


En rosett till hemmet

 
Hur söt är inte denhär klädkroken ?
Jag skulle supergärna vilja ha en fast i silver istället för guld/mässing färg. En i silver hade varit galet fint att ha i garderobsrummet, eller ja två tre stycken kanske snarare. Otroligt sött med en rosett och perfekt att hänga både kläder och väskor på.
Den är från Svenskt Tenn 


Tjejerna på Leo`s Lekland

Idag har vi kört premiären på Leo`s Lekland, vi hade en väldigt härlig vistelse med otroligt lite barn vilket gjorde att vi kunde i lugn och ro röra oss genom hela banan och åka de rutchkanor som vi ville och Freja kunde titta på alla färger och känna på allt som hon ville. 
 
Först var hon lite tveksam och avvaktande när hon satt i bollhavet men sen slappnade hon av och kunde leka och följa andra barn som lekte runt henne. Klossarna på väggen som man kunde vrida på blev direkt stora favoriter som hon gärna spenderade lång tid med. Älskade lilla tjejen ! Och det gick bra för mig med och jag kunde känna lugn när de va så lite folk där + att jag hade syster med mig som sällskap. Tusen tack tjejen ! 
 
 


Vårens sko

Eftersom jag fastnat för den rosa kepsen i mocka så föll jag ju såklart som en fura för den puderrosa trend som nu är och speciellt på H&M. Denna sko tycker jag är vårens sko som man ska köpa på sig hahah ( Sponsrad av H&M ?? Nopp !! Men det är välkommet om ni är sugna H&M hahah )
 
 
Finns att köpa HÄR


17-01-15 Promenad och familjehäng

 
Idag blev det promenad på ett isigt motionsspår, Ebbs var öververlycklig över att få ge sig ut på promenad med massa lukter och Frejs kämpade med att hålla sig vaken så länge hon kunde innan hon tillslut somnade i slutet av promenaden haha lilla gos ! Hon tittade på babblarna i vagnen och lyckades på något konstigt sätt att sätta igång en träningsvideo istället haha hon är inte bet den tjejen ! 
 
Efter det har det kollats handboll, jag har försökt läka min ena ljumske, fick sjukt ont efter promenaden och ha varit stel nu hela eftermiddgen och kvällen. Sen blev det familjehäng och full fart med god middag nu på kvällskvisten. Thats our day ! 


Pinchos Premiär

 

Idag har vi äntligen haft premiärmiddagen på Pinchos, ett roligt tema på restaurangen och lite roligt att beställa med appen. Maten va helt okej och efterrrätterna riktigt mums mums ♥


Man blir glad av god service

Något jag älskar är god service, jag älskar när människor i serviceyrken ger riktigt bra service och det gör att man vill stödja dem mer. Det finns ett ställe som trimmar och klipper klor på hundar som heter Tassoteket och varje gång jag kan så bokar jag tid för Ebba där. De hanterar henne på ett väldigt bra sätt utan att vara bryska ( jag har varit med om en som skulle klippa klorna och jag fick panik på hur hon haterade Ebba med hög röst och lite hårdhänt & det får aldrig mer hända så jag har aldrig mer gått tillbaka till det stället som hon hade ) och de pratar vänligt med henne när hon inte riktigt vill och dessutom är det ett väldigt bra pris.
 
Denna gång så kom de dessutom ihåg mig och Ebba fast de va ett halvår sedan vi va där sist och kom ihåg att det gick bäst när jag inte höll i henne utan att de hade henne själva, jag blev otroligt imponerad och väldigt glad över att de minns Ebba och ville göra det bästa för henne. 
 
 


Dagens drömklick

 
Ja jag hade mer än gärna klickat på KÖP till denna varukorg ;) 
Lite svårt val mellan iphone 6s eller iphone 7 dock, men en rosa skulle det vara utan tvekan


Ljusrosa

Buy HERE
Detta är en typisk grej som jag inte hade tittat på eller gillat om jag bara sett den i affären, hade nog inte ens lagt märke till den alls. Men tackvare att jag sett ett X antal gånger på olika personer och de har varit så otroligt snygga i den så har jag börjat gilla den och nu är jag supersugen på att köpa en och bära till våren.


Hur ska vårt 2017 se ut ?

 
 
 
Det är dags att sätta sig ner och fundera ut och printa ner mina mål och planer för 2017
Jag har haft 10.000 tankar i huvudet på sista tiden och säkert lika många känslor i kroppen så det har varit en omöjlighet att ens tänka klart och se ljust. Jag säger inte att det är lättare nu men jag ska försöka stänga av allt och fokusera och hitta målen och planerna. Drivkraften är utan tvekan där och jag vet att vi kommer att klara det allihop ♥
 


Vit med fluff på toppen

 
Kylan tvingade mig att investera i en ny mössa. Slog till på en vit denna gång då jag bara har svarta mössor. Köpte den på stadium om det är så att någon blir sugen.
Är glad att jag köpte kängor tidigare, de har verkligen varit guld nu när snön öst ner och man ska ut på promenad med Ebba de är perfekta och håller faktiskt fötterna varma fast de är från skopunkten och man kanske inte har superhöga krav på dem. Men de håller verkligen måttet, så all cred till dom ! 
 


Storm !!!

 
Idag blåser det galen storm och snön och regnet turas om hela tiden, det är galet när man kliver utanför dörren coh håller på att blåsa bort hahah Vi har kört innemys med leksaker idag, träffat kusin, handlat lite leksaker och köpt badbalja. Badbaljan fick sin premiär ikväll och nu somnade hon sött i tant Saras famn.
 
 


Love Roommate

Herregud jag blir så galet kär i inredningen som Brigsbys säljer ifrån Roommate, skulle vilja köpa så galet mycket till Frejs lilla rum och vill ha den ljusa mattan och puffen samt de tält som är randigt med rosa extra mycket.
Hur galet vackra grejer är det inte ???
 
 
There is always lights in the darkness

 
 
Photo by Me


Annandags hockey

 
Hade äran att få följa med på lite hockey i mellandagarna, underbart härligt att komma iväg ett par timmar. Jag tycker ju att det är stundtals jävligt jobbigt att vara bland assa folk och göra aktiviteter just nu. Men på hockey så vet jag precis hur det går till och satt väldigt bra, jag upplevde inte att det var så mycket folk som det var så det gick superbra ! 
 
Dessutom var det halsduksmatch vilket gjorde det lite extra kul, en rolig liten twist. 
 
Dock satt det en liten tjej på 2,5 år och en pappa i närheten av mig som tog mycket av min uppmärksamhet, den där lilla tjejen var så otroligt söt och hade massa åsikter om vart hon skulle sitta, vad hon skulle äta osv haha
Kunde riktigt se framtiden med Frejs när jag är iväg med henne på aktiviteter hahah


17-01-05 Tidsmysterium och kärlek

 
 
Halllllloj ! 
 
Så va året 2017 här och dagarna rullar på i en galen fart, jag förstår verkligen inte vart tiden tar vägen men Freja växer och blir en magisk liten människa. Hon är verkligen världens bästa och jag är så lyckligt lottad som får uppleva denna lilla goa människa från morgon till kväll och hela natten. Såklart är det ibland otroligt tungt att hon är så mammig och helst bara vill vara mot mitt skinn hela tiden men de tunga är bara en fluglort jämfört med den totala lycka och den kärlek man får och ger. 
 
Nu har det kommit snö till vår lilla del av landet, går så snöade det när vi skulle till BVC och i en korsning så gick det inte att stanna när det kom en annan bil. Jag behöver ju knappast säga att paniken spred sig som en löpeld i kroppen på mig och jag vart så otroligt skakig eftråt. Det var säkert inte ens nära men bara tanken jagade igång varende cell i min kropp. 
 
Snart så drar det ihop sig för månades aktivitet, jag kommer att berätta mer om den framöver. Men jag har inte tänkt ut vad jag ska göra i februari så det måste jag verkligen sätta igång och planera så jag får till något riktigt bra. Vad kan man hitta på ? Snälla kom med lite förslag ! 


Vår nyårsafton

Gissa vad det är i de gigantiska vinglaset ? ;) 
 
Här blev det ett lungt firande på nyår, lite go middag och chokladpudding och chips innan vi la oss och såg raketrna från sängen. Hundarna vart inge förtjusta i raketerna när de smällde utanför fönstret men det löste sig bra och allt blev lungt när det tog slut.
 


Dags att " kopiera " 2015

 
 
 Under 2015 så hade jag en plan över att jag varje månad skulle hitta på något " nytt eller speciellt ", alltså testa något som jag aldrig testat innan eller unna mig något som jag tycker om. 
 
Det kan vara stora och det kan vara små saker som:
- Resa till Sthlm
- Unna mig en ansiktsbehandling
- Köpa något jag verkligen vill ha 
- Ha myskväll med goa vänner eller familj med det där lilla extra
- SPA
- Städa och organisera upp min garderob så den blir tipptopp
 
Ja det kan vara vad som helst egentligen, mitt problem är väl mest att det inte finns så mycket pengar så jag får vara kreativ. 
 
Om någon har förslag på vad jag kan göra så får ni gärna hojta till....
 
Vad jag ska göra i januari vet jag redan ♥