Kvällskontor och skräck för förskolestart

 
Freja somnade sent idag men fick hjälp med henne några timmar så jag kunde ägna mig åt kvällsjobb, härligt ! 
 
Idag så har lillebror hjälpt mig att kasta skärp, så nu är det lite mindre både i huset, i garaget och på logen. Skönt att kunna göra sig av med grejer som man mentalt redan har gjort sig av med. Det är så lätt att det bara bli stående tillslut för att man inte längre ser det.
 
Sen har vi hängt här hemma i huset och lekt, städat och gjort oordning igen...det är en evig kamp mellan ordning och oordning. Nu är inte jag en städ-person men lilla F får t.om mig att få panik över att det ALDRIG är rent i huset ever hahah
 
På måndag ska jag skola in F på förskolan och när man idag läser en artikel som denna om ett barn som blivit bitet på förskolan så blir jag nervös som fan ! Nu tror jag verkligen inte att detta skulle hända på förskolan där F ska gå, men fy jag klarar inte ens tanken att hon skulle utsättas för något sånt både i obehag och smärta ( hönsmamma delux som lätt kommer bli tigermamma om det behövs ) 


Höstens tankar och 30 % på Dermalogica

Halloj ! 
 
Hur är det med er allihop ? Har vardagen börjat smyga sig på efter sommaren än och hur känns det ? 
 
Här är det en vecka kvar ca inna lilla F ska börja på förskolan och sen ytterligare någon vecka innan jag börjar jobba igen och då är det en ny vardag som gäller här i hushållet. Men jag hoppas verkligen att allt ska gå bra och att vi klarar det allihop =)  Jag har ganska många nya bollar i luften som ska hitta sina platser i livet, så jag hoppas att det går att reda ut och att allt blir bra. Håller tummarna för det och kämpar på ! 
 
Ett tips till er som bor i Karlstad är att Queen Of Carlstad har 30 % på alla sina produkter från Dermalogica just nu, skynda att fynda om ni är sugna på det ! 
 
 


Blir man kär så blir man...

Jag är nu expert på att bli besatt av saker, vissa grejer kan jag tänka på i år och dar och gå och drömma om men aldrig ta tag i saken. Vissa saker händer ögonblickligen och plötslgt så har jag agerat. 
 
När jag såg brorsan och hans tjejs högtalare från Marshall så blev jag så kär att jag inte kunde hålla mig ( det är dock en sak som jag funderat på ett tag men inte tagit tag i. ) Jag gick in och kollde på vad jag skulle vilja ha för modell och blev tokigt kär i just en specialvariant med silver. Själklart är den utsåld !!! 
 
Bilder från Marshall
 
 
Men skam den som ger sig...jag ska leta reda på en ;) Det är ju min specialitet hahah


Fantastic Friday

 
En fantastisk fredag som bjuder på nybäddad säng, härligt sällskap, paket från Skincity och en tur på IKEA...och då kan jag tillägga att bara halva dagen har gått. Underbart ! 
 
Idag har jag fått lite olika pysselgrejer gjorda i huset, skruvat upp hyllor på väggen i garderoben, städat upp i sovrummet och bäddat rent. Älskar känslan av att lägga sig i en nybäddad ren säng, men unnar mig den känslan för sällan så det måste jag skärpa mig med ! 
Sen blev det en tur till Ikea där det var festivaldagar och jag blev bjuden på festival buffe, supergott med både god mat och efterätt, en otrolig fredagslyx verkligen. Samt att jag fick tag på en lampa som jag har väntat på länge och som skall sättas upp i sovrummet så att de blir klart bit för bit.
Jag passade även på att ta en offert på vad sängen som jag vill ha skulle kosta så nu vet jag hur mycket jag måste spara ihop hahah Skönt att få den grejen gjord på " att göra " - listan.
 
Nu laddar vi på med energi inför kräftkalas ikväll ♥


Laundry service på Segerstad

Har köpt två tvättkorgar för att sätta piff på tvättstugan, dessa gör det lättare att bära tvätten från övervåningen till nedervåningen och tvärtom. Jag måste få ett stopp på att kläderna hamnar överallt ;) Försöka går ju alltid haha Jag är hopplös när det gäller att ha kläder både här och där, finns det fler som mig ? 
 
 


Dagens tips

Måste tipsa om denna galet goa dricka som nu börjat säljas, jag är helt besatt !!
 
 


Poppig måndag

Vissa dagar får lite extra guldkant när man lyxar till dem och jag hoppas att jag kommer kunna sätta egna lyxkanter på dagarna i Frejas liv så att hon riktigt känner hur kul det kan vara.
 
Idag blev det en dag med massa ärenden och mys och dagen avslutades med en lyxig poppning av popcorn i morfars popcornmaskin och sen bada och sova. Hon somnade som en lite stock ♥
 
 
 
 


Pictures from today

 
 * Testa utedusch 
* Hänga lite i hängmattan 
* Pilla i gräset
* Njuta av sol och moln
 
Det är semester och sommarkänsla de


10.000 steg om dagen

Jag har som mål att varje dag gå de där 10.000 stegen som de sägs att man ska ta i vardagsmotion för att må bra, det är inte hela världen om jag inte når upp till dem men jag håller alltid ett öga på vad appen i mobilen säger. Det gäller ju att man har mobilen på sig hela tiden för att det ska räknas liksom, men när jag väl kommer upp i dem så blir jag galet lycklig.
 
Idag gick jag långpromenad med tjejerna på lunchen och Leos Lekland fick sig ett besök på eftermiddagen, men när jag kom hem så var jag bara uppe i 9000 steg. Därför blev det sång och dans till Lisa NIlsson som sjöng på Allsångs-scenen för att jaga ihop de sista 1000 stegen. Vilka härliga låtar hon har och det va riktigt mysigt att Freja somna i min famn när jag trampade runt och sjöng med Lisa. Go kväll ! 
 
 
 


Grönt är skönt

Jag har aldrig varit förtjust i de gröna tonerna förut men har verkligen trillat dit på den trend som är just nu med glad och palmblad i olika gröna nyanser på inredning.
 
Denna inspirationsbild från H&M gör mig galen och jag vill direkt klicka hem detta bäddset, hur snyggt är det inte ?!?