I totalt mörker

Igår så hade jag fullt upp med handling, målning av panel, målning av vägg i trappan, målning av vägg i skafferådet och sen på eftermiddagen så kom familjen och hjälpte mig att spika upp panelen. Så nu är det snart klart ( av det som skall göras nu innan vintern ) på 2 av 3 sidor. Vi har den största sidan kvar men det skall absolut hinnas med inom tidsplanen ! 
 
När S kom hem efter jobbet så gav jag mig iväg på promenad med Ebba, jag har inte kommit ut och rört på mig ( utan barnvagn som faktiskt förhindrar rörelse i överkroppen och tvingar en att hela tiden tänka på vart vagenen går så att inte barnet hoppar hit och dit ) men igår så fick det bara vara nog. Jag skulle ut även om det blev sent som fan.
 
Därför tog jag mig en pannlampa och hörlurar och Ebbas koppel och gav mig iväg in i skogen i totalt mörker med Adam & Kompani-podcasten i öronen. Ebba var överlycklig över promenad men också lite nipprig för alla djur som gick i skogen antar jag haha Va tvungen att lägga ut på instagram att det kändes som en klockren skräckfilms-dödsscen när man gick där ensam i mörkret och varken hörde eller såg något hahah
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback