Grönt är skönt och galet nyttigt

I samarbete med Bio-Life
 
Jag har fått chansen att testa en produkt från BIO-LIFE, Multi-Greens heter den och är ett kosttillskott som kan blandas direkt i ett vattenglas eller som jag gjorde och blandas i en smoothe. Jag är väldigt dålig på rawfood, supermat och att få i mig nyttiga grejer, men detta kändes väldigt spännande.
 
Så fort det är grönt och skönt så känns det galet nyttigt och min fördom var att det inte skulle smaka gott, nyttigt smakar sällan gott. Men detta var det absolut inget fel på och jag kommer mer än gärna att blanda upp detta med goa grejer. Multi-Greens är torkad juice från gräs och pulveriserade grästyper och skall hjälpa till att hålla bra blodsockernivåer.
 
Allt som behövdes är en skopa av pulvret och det blandade sig superlätt och fint med de andra frukterna och juicen som jag valde att ha idag. Det smakade frächt och jag kände mig riktigt nyttig och energifylld, något jag verkligen behöver just nu när det är mycket som händer i mitt liv med hus och bebis. Dessutom så ska jag försöka börja springa så fort tid och möjlighet finns.
 
 
Just nu så finns det en rabattkod som ger 20 % rabatt på BIO-LIFE:s sortiment hos Apotea, den är BIO2016 och gäller fram till 15 oktober 2016, så missa nu inte chansen att boosta upp dig med energi i höst och inför vintern.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback