Ekologisk helgfika

I samarbete med Khoisan Tea
 
I helgen så delade jag med mig av de ekologiska kakor som jag fått möjligheten att smaka på med min familj som glatt ville testa denna nyhet. Vi har aldrig tidigare ätit ekologiska kakor som är fria från palmolja vilket dessa var, det kändes superspännande då jag läst att de bla. innehåller rörsocker och färska ägg. 
 
 
Jag ska inte sticka under stol med att der var lite skeptiska röster innan vi började mumsa, men vi högg in på kakorna med god aptit och de små kakorna med dadlar och paranötter var en stor favorit hos oss. De smakade lite som drömmar med härliga inslag av dadlarna vilket gjorde dem lite saftigare.
 
De större kakorna som heter cookie som innehöll havre och nötter var otroligt stora och blev väldigt mäktiga att äta. Några gillade dem inte alls och tyckte de smakade förmycket havre, men jag gillade faktiskt dem. Håller med om att de var väldigt mättande och de blev kanske lite torra, men jag gillade dem och åt gladeligen upp min kaka.
 
Så betyg på dessa ekologiska kakor från Khoisan Tea är helt klart godkänt och jag kan absolut tänka mig att köpa dessa och bjuda på fler gånger. Speciellt småkakorna de blev stora favoriter ;) Kommentarer

Kom ihåg


Trackback