161002 - Söndagspyssel och att lära sig nya saker om sig själv

Helgen går i ett rasande tempo men vi har ändå hunnit med otroligt mycket grejer, jag har pysslat med huset på olika sätt och S lika så, vi har haft fika besök, handlat och bara haft familjemys. Idag är inget undantag ! 
 
 
Taket i vårt skafferåd har varit grön i alla år och nu när vi gör om i halva huset så tänkte jag inte låta det förbli grönt utan gick loss med färg som vi har stående. Så nu är taket vitt och fint och vi har en burk mndre som tar plats, win win ! 
 
Dessutom så ville jag prova på att spackla, jag har aldrig gjort det och har ingen aning om hur man gör eller vad man ska ha för knep för sig. Men jag googlade lite, frågade S om tips och sen gav jag mig bara in i det. Jag vill så gärna lära mig hur jag ska göra och dessutom få testa mig fram. Blir det fel så får jag helt enkelt bara göra det om och om igen tills det är bra. 
 
Som sagt så är det första gången jag gör något sånt och det ska slipas och spacklas igen och slipas och sådär, men det är ett första steg till ny lärdom + att när jag hittat väven som jag letar efter som är denna :
 
Hojta gärna om ni vet vart vi kan få tag på den ! 
 
Så ska jag förhoppningsvis lära mig hur man sätter upp väv och tapetserar och sen ska det bara målas och så är väggarna i hallen klara och då är bara golvet kvar innan man kan flytta in i hallen. Underbart att bara tänka på det. Jag känner mig otroligt nöjd över att ha något att pyssla med, ju mer jag gör desstom mer känner jag att jag verkligen gillar att pyssla, måla och härja loss. Kul att man kan vara 30 + och upptäcka nya grejer man tycker är skoj.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback