Glossy

Fick hem min efterläntade Glossybox häromdagen
 
 
Själva boxen är ju galet fin eftersom det är ett motiv av LittleKajsa som jag tidigare har bloggat om.
Men ursch vad jag är besviken på innehållet i boxen, det va inget som jag kände mig speciellt upphetsad över att få testa alls. Det är ju väldigt olika innehåll i boxarna, så ibland känns de helt rätt och ibland känns det mindre rätt.
 
Den lilla mjukgörande tuben från Cetaphil testade jag direkt när jag öppnade boxen för att jag behövde något i mitt torra ansikte ( och att jag har lovat mig själv att använda slut och verkligen testa grejer) men de andra är jag inte så sugen på att testa. Men nog ska jag använda handspriten och rengöringen nu när jag har dem hemma. Läppstiftet, nagellacket och parfymen kändes verkligen inte som jag så det är risk för att de ges bort eller kastas.
 
Jag tycker att Glossybox är en ganska rolig grej då man både får hem ett paket, en fin box och får chansen att testa produkter som man kanske aldrig skulle hitta eller våga testa annars. Men just denna va kanske sådär, hoppas på bättre box nästa månad. Har sett att den ser magisk ut på utsidan oxå haha och att det kommer att innehålla något från The Body Shop, tummen upp på det ! 
 
 
Inlägget innehåller annonslänkar
 
 Kommentarer

Men såå roligt med glossybox

Svar: ja det är väldigt skoj att få hem en box i brevlådan =)
Sanna


Kom ihåg


Trackback