Att förändra något man inte är nöjd med

Sponsrat inlägg

Jag är ingen person som vågar operera och ändra mitt utseende, jag varken dömmer eller förespråkar att ändra sitt utseende till andra men tycker att om man stör sig på något ordentligt så är livet för kort för att gå och störa sig på det hela livet.
 
Jag kan absolut tänka mig att göra små förändringar som kan göra att man känner sig mer nöjd med sig själv än vad man gjorde innan. Tex att ta bort ärr och blodkärl i ansiktet och hårborttagning. Hårborttagning är ju något som jag har testat och som jag kommer att fortsätta med när jag har möjlighet. Jag uppskattar att slippa raka bort håren under armarna så det är absolut något jag kommer att fortsätta med.
 
 
Jag har fått tipset att gå in och titta på Klinik34 där de är specialiserade på minimalinvasiv estetisk kirurgi och medicinsk hudvård, otroligt intressant att se vilka olika grejer man kan göra med sitt utseende och många av dem är så små grejer som kan göra stora förändringar för en själv. Kan inte säga att jag inte blir sugen på att göra några små justeringar när man är inne på sidan och läser. 
 
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback