sanningen

Freja visar lite attityd i vagnen ;)
 
Vissa dagar i livet är jävligt tunga och så många tunga dagar som jag haft de senaste månaderna har jag aldrig haft och hoppas att jag aldrig mer får. Jag blir verkligen straffad på olika sätt för saker jag inte har gjort eller kan göra något åt och det känns galet orättvist samtidigt som jag måste hålla ihop mig själv för Frejas skull. Hon ska inte ha en mamma som bryter ihop och som inte kan ge henne allt hon förtjänar, hon är bättre än så ! 
 
Som ni kan se och säkert förstår så mår jag för tillfället verkligen inte bra, jag försöker att göra det men misslyckas ett par gånger varje dag med att jag låter mörka tankar ta över mina ljusa stunder. Men jag ger inte upp och jag hoppas att de ljusa stunderna vinner och att jag får de jag förtjänar tillslut. Hoppas det är bättre med er allihop än vad det är med mig ♥Kommentarer

Vet du vad min psykolog sade till mig, apropå att Freja inte ska se dig bryta ihop? "Det bästa du kan göra för ditt barn är att vara ärlig med sina känslor."
Bit inte ihop för hennes skull! Visa henne istället att känslor är okej.
❤️

Svar: jag håller helt med om att man skall visa sina barn att alla känslor är okej, men med hennes ringa ålder på 2 månader så tror jag inte hon förstår det och därför så vill jag inte bryta ihop då jag inte är någon bra mamma för henne om jag skulle göra det och inte kunna ta hand om henne. Att hon har det bra och tryggt är det absolut viktigaste för mig i livet så det är det jag fokuserar på och så får jag försöka lösa mina känslor så att det inte går ut över henne =)
Sanna


Kom ihåg


Trackback