160525 - Pyjamas och tankar om shopping

 
Idag har vi en bra dag, en riktig mysig och härlig dag med pyjamas på fast det är lunchtid. Skitsamma ! Vi gör som vi känner haha Jag är lättare till sinnet och kan faktiskt känna mig stark och positiv idag vilket är en underbar känsla och mer " jag " än den där mörka och tunga personen som jag är stundtals just nu. Men jag ska njuta extra mycket av mina starka och ljusa dagar och så är det idag.
 
Freja sover och äter mycket idag, och den tid hon är vaken så jobbar och kämpar hon som f-n med både synen och kroppen, så det är kanske inte så konstigt att hon behöver ta igen sig och sova en del ;) Jag är så stolt över henne att jag håller på och spricka, min älskade lilla tjej ♥
 
Det blir en tur till Bergvik idag, ska lämna tillbaka lite grejer som jag har köpt som jag känner att jag faktiskt inte behöver. Ibland så får jag ett sånt infall och snöar in på något som jag sedan går och letar rätt på för att jag har kärat ner mig, men när jag kom hem med grejerna så kändes de inte lika viktiga. Både pengar och platsen känns mer värt och då ska man ju inte behålla grejerna. Ett stort steg för mig som älskar att handla och som gärna köper förmycket kläder och grejer.
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback