160524 - Tjejer på stan

 
Vi har haft en väldigt bra dag idag, en ganska lugn eftersom blixar och dunder gjorde det svårt för mig att sova inatt, men hon sov som en bebis hehe blev orolig över att hon sov så otroligt länge så jag var tvungen att verkligen titta efter att hon andades.
 
Idag har vi haft playdate tillsammans med två tjejer och deras döttrar, fick på museet och åt mat tillsammans. Otroligt härligt och lite kaos hah men så blir det när brudarna intar stan antar jag ;) 
 
Det känns som att det är tjejernas tid på riktigt just nu, som att vi blommar på många olika sätt och tar beslut som gynnar oss och kämpar hårt för det vi vill. Jag är så otroligt glad över att jag har massa tjejer runt mig som faktiskt vill lyfta varandra och hjälpa andra tjejer framåt. De där med att motarbeta, försämra andras liv och hålla på är inte intressant och tillhör en vilsen tonårstid. Nu är vi vuxna och banden mellan kvinnorna växer sig bara starkare vilket är helt underbart. Tack alla underbara som finns i mitt liv ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback