Utmaning: Dream Big

Just precis nu så är det ju såklart den stora uppgift som väntar, att föda ut ett barn som är i mitt fokus och i mina drömmar. Jag har i många år faktiskt drömt om att få just ett barn och kanske inte trott att det var möjligt, men nu när det är det och när h*n kommer snart så känns det helt fantastiskt.
 
Dock har jag ju såklart hela andra drömmar också, jag är en person som har många egna personliga drömmar som jag vill uppnå och tyvärr så sätter jag krokben på mig själv genom att övertänka och inte satsa på det jag drömmer om vilket gör att man aldrig kommer någonstans. Men detta är något jag jobbar på och när barnet-målet är uppfyllt så går vi vidare och jobbar mot andra mål.
 
Jag vill starta ett eget företag, jag vill vara min egna boss och jobba för mig själv och min egna framgång. Exakt vad det ska vara för företag har jag inte bestämt och inte heller klurat ut helt och hållet men jag vet att när jag kommer på det och bestämt mig så kommer jag att ge 1000 % och jobba som en dåre ! 
Att kunna sitta vart som helst i världen och kunna jobba och driva något framåt är en stor dröm för mig.
 
Att få syssla med något kreativt så som sång och foto är ju såklart också en del av mina stora drömmar, sången har alltid funnits där för mig och det är något jag är bra på men som man liksom aldrig fått chansen med. Många tomma löften har tillslut gjort att man tappat hoppet lite och därför så har det kanske aldrig blivit av, men skulle man få chansen till att faktiskt utveckla elller få en bra möjlighet så skulle jag ta den. Foto är något som jag utvecklas i och som jag tycker är roligt så det är något som jag ser mer på lång sikt. 
 
Ja drömmar finns det gott om...och ingenting är omöjligt så jag får beta av en sak i taget <3
 
 Kommentarer

Vad spännande, snart kommer h-n och det kan jag lova blir en omställning, särskilt om man inte har barn sen förut. jAG har själv 3 barn SOM HAR VARIT OLIKA I SÄTTET, DÖTTRARNA TJORVADE OCH BRÅKADE PÅ NÄTTERNA HELA FÖRSTA ÅRET, MEN SONEN SOV GOTT FRÅN 19.30 TILL 07.00,

lycka TILL

/rOGER

Svar: tack kära du, ja det kommer att bli en enorm omställning. En spännande sådan =)
Sanna


Kom ihåg


Trackback