En kväll med Moa Lignell och Melissa Horn

Igår var det äntligen dags för en mycket efterlängtad kväll ! 
Jag och Anna köpte biljetter till Melissa Horn för flera månader sedan ( och jag var väl medveten om att det var kvällen innan beräknad födelse för mini ) och har längtat som tokar.
 
Självklart så var jag ju medveten om risken att jag inte skulle kunna gå eller klara av att gå, men jag funkar inte så att jag inte vill försöka eller ens planera att göra grejer IFALL jag inte klarar det. Så jag körde på, köpte biljett och lät det kommer som de kom. Och oj va glad jag är för det ! 
 
Både Moa Lignell som var förband och Melissa Horn med band bjöd på en väldigt mysig, intim och härlig musikstund. Tyvärr så var det vissa som supit till lite förmycket i publiken redan innan som satt och skrek grejer ( så jävla pinsamt ) och tjejerna som satt bredvid mig och Anna på första raden va garanterat några av dom. Detta sänker ju upplevelsen lite när man vill lyssna på musik och skapa en stund. Men det tar inte bort de fantastiska jobb som Melissa gjorde och vi båda va mycket nöjda med upplevelsen.
 
Att sitta på första raden och kunna få ögonkontakt, se varje min och verkligen vara en del av upplevelsen var helt fantastiskt. Tack Melissa för att du sätter ord på jobbiga tider och skapar ljuv musik av dem ♥
Dessutom verkade Mini gilla det mycket, vid vissa låtar va det riktigt mycket aktivitet ;) 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback