Att publicera bilder på sitt barn eller inte

 
Jag som bloggat i många år och lagt ut galet mycket bilder på både mig själv, andra och saker jag gjort, och jag älskar att ta bilder och greja med dem och att titta på dem. Jag var övertygad om att jag skulle fortsätta med detta även när jag hade fått barn, jag tror också att andra var ganska övertygade om att jag skulle mangla ut bilder på Freja och att det inte fanns någon hejd där. 
 
Men döm av min förvåning när jag plötsligt kände ett stort NEJ att lägga ut bilder på min dotter när hon hade fötts. I början så trodde jag bara att de va en tillfällig grej sådär när hon var så tokigt ny i världen och att jag ville ha henne för mig själv, men det där nej:et har aldrig släppt.
 
Jag personligen är i nuläget inte sugen på att lägga ut bilder på min dotter på internet, varken på fb eller på bloggen. Kanske kommer detta att ändras och då får det göra det men i nuläget så skickar jag hellre bilderna privat till de som vill se henne och som bryr sig om henne. Jag är inte redo att släppa bilder fritt på internet för alla att se. Hon är min ängel och jag vill skydda henne mot allt ! 
 
Så där har ni förklaringen till att ni bara få se bilder utan hennes ansikte ( som för övrigt är världens vackraste i mina ögon heheh ) . Sen är det helt upp till andra att bestämma sig för hur de vill göra men detta är vad jag & S har bestämt gällande vår dotter.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback