160620 - helgen som varit

Halloj ! 
 
Hur har er helg varit ? 
Min har varit riktigt bra ! Och tack vare att S var ledig pga att han jobbar så jävla bra så kändes helgen extra lång vilket är underbart. Vi har bott och grejat i huset hela helgen och det har hänt otroligt mycket, känns så bra att vi kan jobba tillsammans och spendera tid samtidigt som vi för bygget framåt. Att jag kan hjälpa till och göra grejer också gör verkligen underverk för mitt sinne, gillar att greja och skapa, att jobba med kofot är inte fel det heller ;) hehe
 
Igår var vi ett helt gäng som städade bort massa skit runt huset och tog bort material som inte skall användas. PANG sa det så var allt borta och det kändes helt magiskt att få det så rent och fint ! Självklart så kommer det komma nytt skräp men då jobbar vi bort de oxå. Att ha det rent och fint samtidigt som det händer grejer är underbart. Jag är så tacksam för alla som kommer och hjälper oss på alla olika sätt, även om man inte kan bygga eller sådär så finns det alltid grejer man kan göra och det värmer verkligen i hjärtat att folk vill hjälpa till. Kanske börjar man se ljuset i denna otroligt mörka tunnel som pågått för länge nu.
 
Nu är det ny vecka och jag har en rad olika grejer inbokade, det är ju bara 4 dagars vecka så det gäller att slå slag i saker direkt. Några läkarbesök är inbokade samt ett efterlängtat besök hos min naprapat, min rygg behöver verkligen rättas till efter graviditeten och nu när jag bär på Freja som blir tyngre och tyngre så vill jag att den ska vara rak så jag inte ställer till med något onödigt.
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback