Stinghylla

SPONSRAT INLÄGG
 
Något som börjar bli populärt åter igen efter att ha varit lite bortglömt under en lång period är stringhyllan ( själva namnet är ganska suspekt skulle jag säga haha ) och den dyker upp på fler och fler inredningsbloggar och i olika affärer. 
 
 
När den började smyga in sig på olika foton så var det inget som jag personligen gillade så mycket, la inte märke till den riktigt och den föll bara inte i smaken. Men när jag ser fler och fler inspirationsbilder på olika sätt att använda hyllan så blir jag mer och mer förtjust.
 
Det gäller ju att man verkligen tänker till så att man använder hyllan på ett bra och snyggt sätt, och det stora pluset med den är ju att den kan ändras till många olika varianter och att man kan bygga på åt alla håll för att skapa det man önskar skapa. Som man kan se på bilderna så kan man ju verkligen använda den i olika rum och nästan skapa "möbler " av själva hyllorna. Riktigt coolt !
 
I vårt hem så skulle jag gärna ha en vit hylla och tänkte först att den skulle sitta i köket direkt när man kommer in. Skulle vilja ha den som ett litet köksskåp där man kan ha lite grejer som man lagar mat, men sen kom jag på att det kanske är lätt att det blir rörigt. Så istället så satte tankarna igång om man inte skulle försöka bygga upp ett snyggt system av hyllor vid trappan. Har ju ett utrymmer vid trappan som är ganska outnyttjat och idag så sitter det bara en bokhylla där som sitter på en liten knasig plats. Där tror jag att det skulle bli snyggt med ett hyllsystem och där man kan bygga upp något snyggt och ha både böcker och fina inredningsdetaljer.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback