Produktiv

Idag har jag verkligen fått saker och ting gjorda...stora som små. 
Sedan tidigare så hade jag bara en bokad aktivitet ( brukar försöka hålla det till en om dagen för att inte tvinga mig till mer än jag orkar ) men sen så plockade det på och mer och mer bokades in, men allt flöt bra ihop med varandra så jag har utan att behöva stressa allt förmycket hunnit med allt jag önskade.
 
Dagen startade på Queen Of Carlstad där jag fyllde fransarna, Frejs fick följa med och sitta på min mage när jag låg där på sängen och det gick superbra ! Hon är så galet duktig min lilla tös och hon var väldigt intresserad av lampan och allt som fanns i rummet. Självklart så fick hon prova att ligga på sängen och känna hur skönt det är att ligga där och softa hahah
 
Det ska börjas i tid med lyxen hihii
Efter det så tog vi en tur till stan där vi hann lämna tillbaka och fixa med julklappar, byta batteri i min Michael Kors klocka, prova en insättningsmaskin ( de vill inte att man ska hantera kontanter alls på banken nuförtiden haha ) och det gick supersmidigt & dessutom så va vi in till banken och skrev på papper och kollade lite.
 
När de va klart så vart det dags för BVC och visa upp ett födelsemärke som Frejsen har, jag ville att de skulle kontrollera det lite extra vilket de absolut ska göra. Så därför fick vi en tid efter nyår till en läkare, är så glad att de inte nonchalerar en när man har önskningar om sitt barn utan att de tar en på allvar. Har bästa BVC-sköterskan ♥
 
När BVC va klart så åkte vi och lämnade ett par skor till en tjej som ville köpa dem, så nu har jag sålt ytterligare ett par som bara låg och samlade damm. Jag inser ju att jag under en lång tid har köpt och köpt och köpt skor och sen aldrig använt dom. Självklart så gillar jag skor även nu och kommer att köpa fler, men ska verkligen försöka att köpa skor och direkt använda dom så att jag inte köper och så hinner jag tröttna och de hinner gå ur tiden innan man tar sig tiden och hittar tillfället att köpa dem. Jag köpte ett par skor häromveckan som är ett par snygga " vuxenskor " som skall användas nu när jag är vuxen haha kan visa och skriva mer tankar om dem i ett annat inlägg. Men skönt att bli av med nitskorna som jag aldrig har använt och aldrig kommer att använda, sålde dem på Shpock för er som vill ha tips på säljställen.
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback