Multi-masking och guld under ögonenSPONSRAT INLÄGG 
 
Något som jag och många andra med mig är otroligt dåliga på är att faktiskt ta sig tid och möjlighet att unna sig lite egentid. Det är otroligt lyxigt med egentid och något man tänker på ofta men så otroligt sällan gör, vilket är galet synd ! 
 
En härlig tid och en riktigt lyxig kväll i mina ögon är att lägga en ansiktsmask, har hårinpackning i håret, go musik, en lång varm dusch och sen några goa krämer som man kan smörja in sig med. Allt detta kräver ju att man har lugn och ro och gott om tid....något som är ganska sällsynt just nu. 
 
Att välja bland alla ansiktsmasker som finns är riktigt svårt för att hitta den perfekta just för ens hy, men man behöver ju inte bara ha en i ansiktet utan kan blanda och ta olika på olika områden i ansiktet och på så sätt komma åt de olika problem man kan ha. Multi-masking är inge fel ;) 
 
Något jag är riktigt sugen på att testa är de plåster som finns nu mot mörka ringar under ögonen ( ojojoj oj så mycket man behöver dem just nu då man är mer mörk än ljus under ögonen dygnet runt ) Man ser inte riktigt klok ut när man har dessa guldiga små plåstren men det känns riktigt lyxigt. Jag fick testa dem på en skönhetsmässa förra året och skulle gärna köpa hem ett gäng på 15 par och verkligen få den kylande härliga effekten av dom här hemma. Guldlyx-känsla till ens SPA-dag ! 
 
 
 

Kommentarer

Kom ihåg


Trackback