Huset - Vår Hall

Nu har jag varit dålig på att visa hur vårt hus ser ut, det är fortfarande rörigt och grejer överallt men det tar sig steg för steg och snart så ska det nog bli lite ordning i torpet ska ni se ;) 
 
Nu när vi gjorde iordning hallen med nytt golv och allt så passade jag på att byta ut den tapet som förut satt på ena väggen i hallen. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte när jag valde den förra gången, kanske tänkter jag att det skulle vara roligt med någon färg på väggen och valde rött. Idag så tycker jag den är galet ful och tog chansen att ta bort den nu.
 
 
Nu finns det golvlist i hallen + att jag med hjälp av min familj fick upp en vit tapet med en speciell liten egenskap som mest syns när man lyser med lampa på väggen. Jag vet inte om ni kan se det på bilden men den glittrar när man lyser på den =)
Jag som blir barnsligt lycklig av att se saker som glittrar älskar att komma hem, öppna dörren och titta på den fina glittriga väggen det första jag gör. Jag är verkligen supernöjd kan jag säga, var rädd att det skulle bli lite tacky men jag tycker verkligen inte det och jag gillar att det är en lite lagom galen detalj i ett annars bara ljust rum.
 
 
Vad tycker ni ? =) Kommentarer

Kom ihåg


Trackback