Handla lite billigare på nätet

I Samarbete med Rabattkod.club
 
Alla älskar vi ju att handla lite billigare, känna att vi gör fynd om kanske få en grej på rabatt som vi velat köpa länge men inte unna oss. Att handla på nätet är något jag älskar för att man slipper springa på stan, men slipper trängas med folk och man kan i lugn och ro kolla på grejerna flera gånger om innan man bestämmer sig. Dessutom så har man tillgång till rabattkoder som man kan använda på nätet, det funkar ju inte när man går i butik. Älskar rabattkoder !!
 
På rabattkod.club så har de en mängd olika affärer där man kan hitta olika tycker av rabattkoder, sidan är under uppbyggnad men de säger att de kommer att ha ca 600 butiker under 2017. Det är ju galet mycket !! I dagsläget så är det ca 320 stycken butiker och det är ju inte dåligt bara det. 
 
Jag kollade in och hittade bla stadium, H&M, ViaPlay och många andra...så denna sida måste man ju kolla in innan man börjar klicka loss på nätet när man ska nätshoppa framöver. Jag som behöver köpa en ny matta eftersom vi fick slänga min nya matta när huset skulle rivas och sanaras ska absolut kolla in Ellos och deras rabattkod för att kanske kunna komma lite billigare undan, det hade varit helt perfekt och speciellt nu efter jul när alla pengar gått till julklapar haha Mattan får bli en sen julklapp och en nyårspresent till mig själv.
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback