En tårta på posten

I samarbete med Postkakan.se


Jag älskar ju att tipsa om härliga saker att piffa till livet med, både åt sig själv och åt andra. Att komma på grejer att köpa till andra i julklappar, födelsedagar eller vid andra tillfällen när man bara vill överraska någon är riktigt svårt. Nu har jag fått nys om en riktigt härlig grej som verkligen passar när som helst ! 
 
Kanske vill du skicka en när någon du tycker om fyller år eller kanske vill du bara överraska helt oväntat, skulle jag få en sån härlig överraskning en vanlig sketen tisdag så skulle jag bli galet glad ! Alla här på bloggen vet ju hur mycket jag hatar tisdagar så allt piffar till dom.
 
Så vad är det da ?!? Jo det är en postkaka ! En underbar kaka som man kan skicka på posten till någon som en suprise eller present, visst låter det galet gott ? 
 
Antingen så kan man välja en av dem som finns färdiga att välja på hemsidan, där kan man se bilder och läsa vad de innehåller och smakar eller så väljer man en där man kan få en speciell logga på. Det är ju superbra om man skall skicka till ett företag, eller varför inte göra reklam för sitt egna företag och skicka till någon ;) Jag skulle snacka väldigt gott om de företaget som skickar mig en kaka, det kan jag säga , hahah ! 
 
Blir du sugen så gå in och kolla på postkakan och se vilken tårta du skulle vilja skicka till någon eller vilken du själv önskade att du fick hem. Apelsintryffel tror jag är min favorit, den skulle jag väldigt gärna vilja smaka.
 
 
 
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback