Årets bästa julklapp till dig eller till någon du älskar

I SAMARBETE MED GLOSSYBOX
 
 
Nu ska jag tipsa er om året bästa julklapp som garanterat kommer att sprida glädje och lycka på julafton, är det kanske inte så att man har råd att köpa en massa julklappar hit och dit så är detta verkligen ett supertips att ge bort eller varför inte unna sig själv ?

Nu kan man beställa årets sista Glossybox som heter " The Pink Diamond Box ", GLossybox fyller 5 år och firar det med en kampanj med toppbloggaren Kenza Zouiten, boxen är inspirerad av henne som ung, stark kvinna och mode- entreprenör och jag tycker det låter helt otroligt bra. Vi kvinnor behöver inspirera varandra mer och plocka fram oss själva för att kunna nå ännu högre och få bättre självförtroende.
 
 
Vill man ha sin box innan jul så ska man beställa den IDAG ! Så skynda nu att klicka hem så  att den kommer innan julafton, och vill man inte unna sig boxen själv så är det en helt perfekt julklapp att ge till någon. Vem skulle inte bli överlycklig av en låda med överraskningar i ? 

Glossybox kan köpas som lös box om man vill, eller så kan man teckna sig på en prenumeration, DET är verkligen årets julklapp skulle jag säga. Tänk att kunna ge bort en prenumeration på julafton och sen få den man tycker mycket om ett paket på posten varje månad med härliga produkter att testa och älska. Snacka om att sprida ut lyckan över hela året ;) Jag skulle bli överlycklig över att få en sån magiskt fin julklapp ! En prenumeration är ju helt klart det absolut allra bästa, den kostar 139 kr i månaden och det är faktiskt en bra grej om man har lite dåligt med pengar nu innan julafton så sprider man ut kostnaden på året vilket gör att det inte blir så hög belastning nu vid jul i plånboken. 

( Vad som finns i årets sista box tänker jag ju absolut inte avslöja såklart hihi det får bli en överraskning till julafton ) Kommentarer

Kom ihåg


Trackback