Min fobi står i blom

Dom som känner mig vet att jag har en grym fobi för hårstrån. Självklart inte mot hår som sitter fast på huvudet eller sådär utan när de lossnat. Att få en tuss med hårstrån i handen, trasslat mellan fingrarna eller ännu värre...tårna ( ?!? PANIK ) är fruktansvärt obehagligt och det kan i vissa fall få mig att kräkas.
 
Just nu så fäller Ebba hår som en galning, det gör att vi har hår i sängen och överallt på Frejas grejer vilket hamnar i Frejas mun och på hennes nappar...som jag måste rengöra vilket gör att jag får massa hår i munnen...blä men jag överlever.
 
Det jag INTE pallar med är mitt egna hår som faller av i tid och otid och skapar ENORMA jävla tussar och som flätar sig kring mina fingrar, sitter på mina tröjor och ligger i högar på golvet överallt. Jag får på riktigt panik ! Det är så jävla äckligt med alla dessa lösa hårstrån och jag är dessutom rädd att jag kommer bli galet tunnhårig ovanpå detta. BLLLLÄÄÄÄÄÄ !!!
 
Självklart så kan jag inte tycka illa om Frejas lilla hår, men det va den bilden jag hade av hårstrån för att illustrera mitt inlägg så det fick bli så ;) Kommentarer

Jag tappar också jättemycket hår. I början tyckte jag det var skönt att bli av med lite men nu är jag orolig över om jag kommer få behålla nåt.

Svar: ja visst är det vidrigt ! Blir superorolig över att jag bara ska ha några strån kvar på huvudet när detta är klart hahah
Sanna


Kom ihåg


Trackback