160822 - Nöjd med måndag

Grymt härlig start på veckan med en härlig måndag full av planerade aktiviteter, jag har kommit på att jag mår som allra bäst när jag har tusen saker att göra och massa inplanerat.
 
Idag har vi haft en lugn och skön morgon med massa gos och mys innan vi gick upp och Freja lekte på filten, Ebba sov och jag skruvade de sista ( SISTA ?WHAT ?!?! är det sant ?? haha ) lådorna till köket. Så nu är det inte längre några hål i stommarna och alla lådor & skåp sitter på plats tillsammans med allt annat som behövs i ett kök. Det är bara att koppla in vattnet så är det fullt fungerande, underbart ! 
 
Nu ska vi kasta alla kartonger på återvinnen, lämna väska som jag sålt, fixa fransarna och sen åker vi hem igen och målar vardagsrummet en andra gång. Målade det igår efter att vi hade fått hjälp att slipa och börja måla ( tusen tack för sparken i rumpan att komma igång och all hjälp med kök,ställning och vardagsrumsfix ♥ ) och idag är det dags för omgång nr 2 och så ska golvet läggas och sen kan vi ta hem våra saker. Allt känns nästan overkligt och jag tror fan inte jag vill lämna mitt hem på ett tag sen hahah älskar det som växer fram här ! 
 
 
Gillar att jag har blivit mycket bättre på att hantera verktyg & att fixa grejer. Tycker faktiskt att det är riktigt skoj att bygga och skruva ihop grejer. Och att känna sig säkrare på det är en väldigt skön känsla ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback