Tankar om tid

 
Dagarna går både långsamt och fort just nu, på vissa fronter så går det galet långsamt och jag tycker inte det händer någonting ( läs huset ) och på andra sätt så rullar dagarna på i en galen fart ( läs aktiviteter, Frejas utveckling och allt annat i livet som man inte hinner ). Jag är både lite rastlös rent socialt och tycker att det är underbart att spendera tiden med Freja och få pussa på henne varje dag.
 


160418

 
Måndagar va förut en pepp-dag för mig, en dag där man kan ta tag i nya grejer och fixa i livet. Men just nu så har måndagar blivit en liten ångestdag för mig, jag hoppas verkligen att det går över men just idag så vaknade jag mörk i sinnet med ett tungt hjärta, men det ljusnar med lite promenader och kärlek från mina tjejer.
 
Idag har jag hunnit bli både nerbajsad, nerspydd två gånger och dyngblöt när det badades + att jag fick mitt första besked om barnbidrag så nu måste man väl ändå vara "bebisförälder" på riktigt hahah
Nog för att jag är nogrann med att jag fortfarande är Sanna och inte bara " Mamma " så får jag nog ta att det blir bebisfokuserat ett tag innan livet börjar rulla på lite mer som vanligt. Jag lär mig nya saker varje dag och vi försöker att hitta lösningar på vardagsproblem jag och mina tjejer. 


Dagens tips

 
Nu börjar ju bootcut krypa tillbaka igen, något som jag älskar då det gör under för figuren för alla oss som är kurviga. Jag tycker det är ursnyggt med bootcut och det gör att man ser lite längre ut på något sätt, klart en favorit hos mig ! 
 
Dessa jeans från H&M tycker jag ser otroligt snygga ut, bra färg och snygg modell till ett bra pris.
Finns HÄR
 


En helt annan start

Dagen igår va ganska hemsk, det var min första "ensamma" dag med F och Ebba då S började jobba igen och F hade en dag med skrik hela dagen. Det spelade ingen roll vad jag gjorde, hon va supermissnöjd med mig =/ 
 
Idag så börjar dagen så otroligt mycket bättre vilket känns väldigt hoppfullt.
Jag kunnat sköta mina morgonbestyr, ätit frukost i köket med solen som lös rakt in på mig och jag har hunnit läsa en tidning & allt detta medans F sover. Helt underbart ! 
Idag ska vi till BVC och sen ska vi uträtta lite andra ärenden, hoppas på bra väder så att vi kan sitta ute och njuta ! 
 
 


Underbart under

 
Plötsligt så har jag fått upp ögonen för lite finare underkläder och skulle vilja köpa lite finare set, jag tycker det är ganska svårt att hitta fina grejer som sitter bra och som faktiskt är sköna. Dessa två set hittade jag på gina tricot, har inte varit i butik och känt på kvaliteten men de är väldigt fina att titta på.
 
Vill man klicka hem dem så finns de här : Svart & vit


Den perfekta skötväskan

Dehär med skötväska är en sak som jag tycker är väldigt svår, jag har inte köpt någon under hela graviditeten för att jag inte hittade någon jag gillade. Tittade på några av de " populära " väskorna som kostar ganska mycket och kände att det inte kändes helt rätt.
 
Jag hade en önskan om att ha en väska i skinn då det känns både mer stilrent och slittåligt, sen önskade jag en stilren design utan massa lullull och gärna silverdetaljer men de va inget måste. Hittade ingen som passade in !
 
Häromdagen så träffade jag en bekant som hade en väska från Emmaljunga som var otroligt fin och dessutom i skinn och vi åkte till bebisaffären och kollade in vad de hade för utbud när jag visste att det fanns någon väska som faktiskt var i skinn. Och plötsligt så bara hängde den där, min drömväska som möter alla mina önskemål.
 
 
 
En svart väska i skinn med stilren och enkel design och silverdetaljer <3
Att det dessutom var förra årets modell och att vi fick 20 % rabatt på den gjorde att den kändes ÄNNU mer perfekt haha


160408 - Livet

 
Dagarna rullar på här i huset och vädret växlar mellan regn och sol mest hela tiden.
Det är helt fantastiskt att ha mannen hemma om dagarna faktiskt, nog är han iväg och gör grejer och sådär men att ha honom hemma mer än om han hade jobbat är helt underbart. Man får en riktig familjekänsla på något sätt och nu när saker och ting är så nytt med lilla F så är det otroligt skönt att kunna stötta varandra och lära oss ihop.
 
Just nu är mannen iväg och F sover tillsammans med Ebba, jag passar på att ha lite egentid och ska kolla på en film nu tänkte jag medans det är lugn och ro. Underbart !  


160406

 
Dagarna rullar på i en väldig fart, S är hemma på pappaledighet och umgås dels med oss och får delvis lite annat viktigt gjort. Jag och vår dotter spenderar ju såklat mycket tid tillsammans och försöker att hitta rutin i vardagen och sätt att få vardagsgrejer att funka smidigt. Nog lär vi oss nya saker varje dag och jag tror att vi snart hittar verktyg för vardagspuzzlet och kan komma ut och göra grejer. Att sitta hemma och glo är ju inte min grej då jag blir så rastlös men innan man hittat vardag så är det svårt att ta sig iväg.
 
Ute regnar det idag och är så grått och trist, så idag blir det ingen promenad. Annars så har jag som mål att ta mig ut på en promenad varje dag med barnvagnen, dels för F:s skull som får andas härligt luft och dels för Ebba som har ett behov av att komma ut på en längre promenad och dels för mig som behöver bygga upp musklerna i kroppen igen.
 
Något som är helt fantastiskt är att jag gått ner 12 kg efter förlossningen vilket känns underbart för mig som kämpat med vikten så länge, gick upp 4 kg totalt under graviditeten och nu ner 12 kg vilket innebär att jag fått hjälp att bli av med sånt som jag kämpat med innan <3 


Jag älskar.....

 
-  Hur hon håller mitt finger med en stark nypa när hon ammar
- När hon får till ett sånt snett och sött leende både i sömnen och när hon fisit eller bajsat
- Den kärlek som svämmar över i kroppen när jag tittar in i hennes ögon
- De stunder när hon är nöjd, mätt och glad och ligger och tittar för att upptäcka världen 
- Att det går så bra mellan henne och Ebba och att jag ser att Ebba har ett vaknade öga på henne och bryr sig om henne
- Att hon älskar oss så oskyldigt och gränslöst
 
 


Mot ljusare tider

 
Tänk att vi redan är inne i april och kan på riktigt börja se sommaren närma sig. Jag hoppas att det kommer att bli en helt magisk sommar med massa sol och underbart väder.
Att vi kan få vårat vackra hus klart med massa nya och frächa grejer och att vi är några steg närmare våra drömmar <3


Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Det har varit tyst här på bloggen och det av en stor anledning.
Som ni vet så har ju väntan varit lång och pang sa det så förändrades livet över en dag.
 
 
Vår bebis var beräknad till 19 Mars och exakt 1 vecka senare så kom hon med besked.
Ja för vi som innan inte visste vilket kön vår bebis hade fick efter förlossningen se att det är en fantastisk liten prinsessa som har kommit till vår familj.
 
S var helt säker på att det var en kille, och så väldigt många andra också medans jag inte haft någon känsla alls vad det skulle vara. Men mot slutet så kände jag nog att det skulle vara en liten pojk, men icke ! Vi har fått en medlem till i vår lilla tjejliga som innan bestod av mig och Ebba hihi.
 
Så lördagen den 26 Mars kl 11:55 så är vår lilla superblonda prinsessa Freja född och det är bara total kärlek <3
Igår när hon låg i min famn och jag tittade på henne så började tårarna rinna och jag grät som ett barn över all kärlek och lycka som bara bubblade upp i min kropp. Tänk att hon verkligen kom till oss efter så mycket längtan både innan, under graviditeten och efter BF, det är helt overkligt men så magiskt.