Så va händer i livet ?

 
Det är ganska fullt upp i livet just nu, jag mår inge vidare rent kroppsmässigt och om det beror på att psyket är lite stressat vet jag inte eller om jag bara har otur är svårt att säga men jag har ont i kroppen, blöder mycket näsblod och kräks. Därför har jag fåt vara hemma från jobbet ett tag vilket känns otroligt tråkigt men väldigt nödvändigt, jag tänker inte offra mitt välmående och inte heller den lilles. Så jag försöker vara så lugn jag kan mitt i kaoset.
 
Vi har tömt nästan hela köket, hallen och kontoret och är redo att flytta ut ur vårt hus snart. Så fort vi får besked om när sanering och renovering ska starta så flyttar vi ut och väntan innan vi får besked gör mig galen. Men vi gör vad vi kan för att det ska bli så bra som möjligt och vi är otroligt tacksamma för att vi har någonstans att ta vägen ♥ 
 
Jag har fått min rygg tillrättalagd äntligen, har haft otroligt ont länge men inte tagit tag i saken vilket gjort att jag fått ont i nacken, axlar och tillslut huvudet. Men nu är jag rak och öppen i ryggen igen och hoppas på förbättring =) 
1 kommentar
Anonym

Hej!! Det är nog inRe stress med huset och allt. Klokt av dej att vara hemma och ta det lugnt!! Kram på dej/ Nina ( flöjten)

Svar: tack kära Nina <3 hoppas allt är bra med dig !! kram
Sanna