Lyckan kan ibland ha olyckan hack i häl

 
Jag upplever att mitt liv jobbar med lite plus och minus-konto, det är som att lyckas man med något så måste det liksom väga upp med lite olycka för att det ska hållas på en jämn nivå. Oftast så stör det mig kanske inte så mycket, jag har bara reflekterat över det och levt vidare men denna gång känns det jävligt tungt.
 
Jag ber om ursäkt redan nu för att jag kanske inte kommer att vara den roligaste människan i ett par månader framöver men det kommer att gå över och när det är klart så är det dags för den största lyckan av alla, jag måste bara ta mig igenom lite skit först.
 
Vi har fått ett stort problem med vårt hus som gör att vi nu kommer att behöva renovera huset ganska omfattande och i dagsläget så är det inget försäkringsbolaget vill hjälpa oss med utan vi får klara det själva. Nu kan vi mitt i oturen skatta oss lyckliga över att vi har MASSA varma och underbara människor runt oss som hjälper oss på alla möjliga sätt ( åter igen plus och minus-kontot som ska vara på en jämn nivå haha ) och jag vet att det kommer att ordna sig bra. Men det kommer att vara lite jobbigt att behöva flytta ur huset medans det fixas och att renovera är alltid ett stök och bök. Ingenting jag önskade nu som gravid och när jag bara ville bona och fixa inför bebis, men ibland så måste man. 
1 kommentar
Anonym

Åh grattis Sanna! Vad roligt är gravid ! ✨

Svar: tusen tack <3
Sanna