Torsdag med tisdags-känsla

Jag ogillar starkt tisdagar och tycker att de är både sega och brukar krångla mycket.
Idag är det torsdag men det känns verkligen mer som en tisdag för jösses vilket kaos det varit på många olika sätt hela dagen.
 
Jobbet va lite orolligt och rörigt med känslor och upprörda kollegor, såklart påverkar sånt ens egna sinnesstämning även om man inte är direkt berörd. Men jag tog mig fint ur de där och lät de ligga kvar på jobbet. 
 
När jag åkte för att lämna prover på vårdcentralen blev jag otroligt dåligt bemött och det sista som sas va att jag fick komma tillbaka en annan dag för att hon som stack mig inte va i skick att sticka mig mer då hon va så stressad över att hon skulle besikta bilen ( öööö ursäkta ?!? ). Så nu får vi se när jag kan ha möjlighet att åka dit igen då det är lite krångligt att ta sig dit. 
 
När jag sedan glad i hågen gav mig hemåt för att hämta min plånbok och slet upp den så såg jag att det var både fel färg och fel mönster, så jävla ledsamt !!! Blev sjukt lessen när jag nu hade längtat så efter den, hoppas att det löser sig smidigt och att jag kan få en som är rätt. 
 
Ja där har ni min dag....;) 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback