Podcast-lista : Storfavoriter

Jag är helt besatt av att lyssna på podcast, skulle gärna ha en egen podcast om det bara fanns någon mer som skulle vara sugen på att sitta och snacka om allt mellan himmel och jord med mig men fram tills dess så lyssnar jag på ett helt gäng med godingar.
 
Här är en lista på de som jag lyssnar på slaviskt:
 
* Fredagspodden - knappast förvånade eftersom jag betalade dyra pengar för att gå på deras gala och se dom spela in en podcast live. De pratar mycket om vardag, karriär och olika nojjor man kan ha. Jag får mycket inspiration av dem och de säger många kloka saker som får mig att omvärdera tankar och mönster samt att man kan få inspiraton att satsa på de man själv drömmer om.
 
 
 
* Relationspodden - Bingo och Katrin pratar galet om mail och frågor dom får in som gäller alla relationer i livet, kärlek, arbetskollegor, familj, vänner osv. Båda två är ju smått galna och ena gången kan man skratta så man nästan kissar på sig åt deras åsikter och tankar och andra gånger kan man få riktigt bra och matnyttiga tips.
 
 
  
* Adam & Kompani - Jag älskar Adam Alsing och gillar hans och Daniels podcast otroligt mycket ! Just nu när tjejen som va med innan har slutat så är det lite olika kvinnor som är med i olika avsnitt och det är härligt. Dessa underbara människor pratar om allt mellan himmel och jord och lite därtill så som bra uppfinningar och knasiga nyheter tex. Jag skrattar otroligt mycket till denna podd och jag längtar alltid efter ett nytt avsnitt varje gång jag lyssnat på ett.
 
Här med Vanessa Falk som är tjejkvinna i flera avsnitt
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback