En kväll på Berns med Fredagspodden

Igår va det äntligen dags för Sveriges största tjejmiddag på Berns och The golden year gala med Hanna & Amanda.
 
Jag och Rebecka va så sjukt pepp och nästan lite nervösa när vi åkte dit. Vi kom in och fick ett glas rosevin och satt och väntade. 
Alla tjejer fick ett par gratis trosor och ta kort i ett fotobås vilket va sjukt kul ! Sen kunde man bli sminkad och få naglarna målade. 
 
Väl inne vid borde så serverades maten när man satte sig och de va en helt okej mat men inte mer än okej. De gänget som satt bredvid oss va ett speciellt tjejgäng som inte andades positiv energi och en av tjejerna blev så pinsamt full att hon trillade två gånger när hon skulle resa sig upp och satt och snackade när Live-podden spelades in. Otroligt störande ! 
 
Vi fick även denna kväll vara de som premiärsmakade på Perfectdays nya röda vin, rött är inte min grej men ändå kul att få provsmaka först av alla. 
 
Men kvällen va fantastisk och vi avslutade den på ett helt otroligt härligt sätt på Riche med ett gäng fransmän som va helt galna och snackade som fan och drog rövarhistorier så vi nästan kissade på oss av skratt. Superhärligt ! 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback