Lite längre än tänkt

Va iväg till stan och skulle lämna tillbaka lite dåliga köp som jag gjort och bestämde mig för att jag inte orkade duscha innan jag åkte, istället drog jag på mig träningskläder så att folk inte skulle kolla snett på mitt feta hår ;) hehe och tänkte att OM jag orkar så går jag en sväng med Ebba någonstans oxå.
 
När stan va klar och solen lyste så tog jag ett beslut att skippa mitt vanliga gå-ställe och ta en runda på Skutberget. I början så tänkte jag ta fuskvarianten och bara gå lite runt i början men istället så vann min andra del av hjärnan och jag fann mig själv gå 7,5 km:s slingan istället med podcaster som Hemma hos Gry och Fredagspodden i öronen.
 
 
Såklart så insåg jag att batteriet på mobilen började ticka jävligt snabbt och jag blev under turen lite rädd att den skulle dö helt. Men nog så höll den tills jag kom tillbaka på parkeringen vilket jag är väldigt tacksam för !!
 
 
 Kommentarer

Underbara bilder, ser jättemysigt ut :)

Svar: tack ! Ja de va helt underbart ute idag =)
Har du haft en bra dag ?
Sanna

Vilket härligt väder och vilken fin hund du har! är det en tibetansk spaniel? :)

Svar: ja det va verkligen helt fantastiskt, man fick sånna vårkänslor i kroppen när man kunde gå i skogen utan jacka men ändå inte frysa =) Nä hon är en chihuahua/papillon blandning så en Chipap ( vet inte om det finns som rasförklaring men brukar använda mig av det haha ) tusen tack !
Sanna

De är ju perfekt väder för att gå långpromenader nu! :) såg jätte skönt ut

De är ju perfekt väder för att gå långpromenader nu! :) såg jätte skönt ut

De är ju perfekt väder för att gå långpromenader nu! :) såg jätte skönt ut

Svar: ja det är verkligen det, underbart när det börjar bli varmare och att man kan ge sig ut i skogen utan att frysa. Älskar den känslan !
Sanna


Kom ihåg


Trackback