"snygg får du vara på något annat kort"

Va iväg idag och fixade nytt pass, hade gjort mig lite iordning i håret och sminkat mig och grejer för att se lite piffig ut på kortet, till INGEN nytta !!! hahaha 350 kr fick jag betala och när jag såg kortet som tanten valde höll jag seriöst på att smälla av...är det där jag ?!?
 
" Du måste ta bort håret ifrån ansiktet " sa hon, vilket jag gjorde.
" slappna av i ansiktet, på dessa kort får man inte le "
 
ja jösses, även om vi tog två kort så vart jag så ful att jag knappt kunde tro mina ögon när jag såg det färdiga passet på skärmen, tror tanten såg det på mig och sa skrattandes " ja snygg får du vara på andra kort, på detta är det inte någon som är varken snygg eller ser levande ut " och nog passar jag in på båda dessa kriterier på mitt nya pass, det kan jag tala om !! haha
 
Så nu ska jag ägna ytterligare några år där jag ska skämmas för hur fan man ser ut på passet när man reser, underbart !
Och lätt värt 350 kr ju ;) 
 
Jag tycker de kan börja ha sånna apparater där man kan ta kortet själv som det är när man förnyar körkorten tex, i de kan man ju hålla på och ta om tills man är nöjd. MYCKET bättre !
 
 
Annat är det när man själv får bestämma vinklar på sina selfies ;) 
 
 
 Kommentarer

Haha jag ser ut som en knarklangare på mitt passfoto, kan lätt misstolkas för en mugshot tror jag ;P

Svar: haha ja det verkar inte som att det är så många som blir fina på de där korten. Jag ser nog ut som att jag är skyldig till en rad olika brott på mitt pass-kort ;)
Sanna


Kom ihåg


Trackback