Med hjälp av tryck och nålar

Idag har jag gjort något som för mig är helt nytt.
När man inte hittar självklara vägar för att må bra så känner jag nu att jag söker vidare och mer alternativa behandlingar för att få ordning på min sköldkörtel och mina tarmar. Om det funkar eller inte har jag ingen aning om, men det är värt ett försök och det kan ju omöjligt bli sämre så varför inte ?!
 
Idag va jag på en zonterapi behandling som även innehöll öronakupunktur. Jag blev behandlad på smalben, hälar, tryckt under fötterna på en mängd olika punkter. Vissa gjorde ont som fan och vissa inte, varje gång det gjorde ont så frågade jag vilken punkt de motsvarade och hon berättade hela tiden. Självklart så va det ju just de besvär jag kommit med som gjorde som allra ondast.
 
För att förstärka effekten så satte hon ett antal nålar i mitt höger öra, jag som inte gillar nålar va väldigt tveksam men sa ändå ja tillslut och jo de gjorde jävligt ont när hon satte vissa men även här så resonerar jag så att det är lika bra att prova. Nålarna satt i under hela benbehandlingen och det kändes inget när hon plockade ut dem alls.
 
haha någon som vart nervös när nålarna åkte fram och svettades om skinkorna kanske ? ;) 
 
Nu är planen att jag ska göra ett par behandlingar och förhoppningsvis så kan detta underlätta för mig i min kamp att må bra och hjälpa min kropp utan att äta mer medicin än vad jag redan gör.
 
Jag får återkomma när några behandlingar är gjorda och om jag märker av någon förändring.Kommentarer

Spännande att höra om du blir hjälpt !


Kom ihåg


Trackback