Vilket jävla katastrofprogram !!

Det är kanske så att jag börjar bli gammal och då får det vara så, men någonstans måste man väl ändå dra gränsen. Vad är det som händer med tv-klimatet just nu ?
 
Jag kollade in de nya programmet Ex on the beach som nu har kommit till Sverige, det har funnits och sänds här innan på MTV men då varit deltagare från andra länder. Nu visar kanal 11 detta med svenska deltagare i och det är ju helt jävla katastrof.
 
Jag tänker inte lämna ut någon eller hoppa på något för det är inte det som är grejen, jag fattar att deltagarna är barn av deras tid och det är på detta sätt som man blir känd och kan tjäna pengar idag. Men va fan...hur ska det sluta ? 
 
I programmmet fokuseras det bara på kroppar, utseende,sprit, att det ska liggas och hånglas. Vissa är dryga som fan och kommenterar hur andra ser ut, hur de ska vara för att duga och framställer sig själva på ett sätt som verkligen är högst osmakligt. Hur ska vi förhindra så att de unga människorna som tittar på detta inte förstörs ännu mer med förvrängd syn på sig själv och på andra när det är dessa program som går på tv och dessa människor som blir kända och får enormt mycket uppmärksamhet på sociala medier osv? 
 
En djup suck är allt jag känner 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback