Mitt livs värsta dag

Häromdagen så började vi på jobbet prata om när en kollegas barn försvann i en affär då vi hittade en liten tjej här på jobbet som tappat bort sin mamma och grät. Vi hjälpte henne att hitta sin mamma och sen började vi prata om paniken att tappa bort sitt barn.
 
Då dök det upp ett minne som jag inte fattar att jag har lyckats tränga undan, och när det slog mig igen så fick jag verkligen panik i kroppen åter igen av bara tanken.
 
Pga den traumatiska upplevelsen så tror jag att jag har tappat mycket av minnet kring denna händelsen och jag minns inte vilket år det var. Men jag och två kollegor på min gamla jobb var påväg till Göteborg och stannade till vid ett köpcentrum för att äta.
Jag hade med mig Ebba för att vi skulle fotograferas och hon fick sitta kvar i bilen, när vi kommer tillbaka till bilen så var hunden spårlöst försvunnen.
 
För att inte dra världens längsta historia om panik, ångest och hysteri så kortar jag ner den med att berätta att vi letade i hela bilen, sprang runt på hela köpcentret och jagade tag på en i personalen som visste att två tjejer hittat en hund på parkeringen.
Ringde upp tjejerna och mötte upp dem och en superglad Ebba som varit på äventyr.
Jag ville så gärna betala dem för att de hittat och tagit han om henne, men en av tjejerna slängde ur sig att hon hade tänkte att kanske behålla Ebba. Något som fick mig att spy i munnen.
 
Den paniken som jag kände när Ebba var borta och den som växte sig större och större för att man inte kunde fatta vart fan hon tagit vägen den är helt obeskrivlig.
Ursch jag va tvungen att krama henne så hårt jag bara kunde och pussa på henne massa när minnena började pluppa upp.
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback