Håret + Olaplex

Jag som gått från svart hår till blont hår igen har haft en lång resa med att försöka få till en bra färg och en bra kvalitet på håret. Nu är jag inte säker på när jag började färga tillbaka men det är iallafall över ett år sedan jag började...minst ! 
 
Igår va jag iväg till en frisör som heter Kim på Salong Jäger Uhlén som dels slingade upp håret till en jämnare och lite kallare blond färg som jag är väldigt nöjd med. Hon klippte det lite kortare samt gjorde en behandling som är ganska ny för mig som heter Olaplex. Jag är supernöjd !!
 
Efter färgning och behandling                                           Efter klippning och vackra lockar
 
Det är kanske lite svårt att se på bilder den stora skillnaden, men jag kan säga att jag känner skillnad på mitt hår och det är det viktiga för mig. Känslan av att ha en bättre kvalitet på håret och att det ser friskare och fräschare ut är oslagbar. Jag är dessutom väldigt nöjd med att ha en jämnare och fina blond färg i hela håret. Det blev en bättre helhet och en mer hamonisk färg.
 Kommentarer

Skitsnyggt!!

Svar: tack ! =)
Sanna

Jag tycker att man ser stor skillnad. Det blev superfint! :)

Svar: ja visst gör man det, jag kände en enorm skillnad på kvaliten när man kände på de =) Tusen tack jag är supernöjd !
Sanna

WOW! BLEV GRYMT SNYGGT :D
MÅSTE OCKSÅ TA OCH FIXA MITT HÅR SNART...

Svar: tack !! <3men gud, du som är så fin i håret...där finns inget att fixa =)
Sanna


Kom ihåg


Trackback