Fototräff med Linda Blom & Tamron

Jag vann en inbjudan till en fototräff med Linda Blom och Tamron för att få testa deras nya zoomobjektiv som dom lanserat. 
Det var Tamrons 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD som vi fick testa att fota med och jag gillar det skarpt.
Fotat med mitt egna objektiv
 
Skulle väldigt gänrna vilja ha ett sånt då jag både kunde fota riktigt macro ( nära ) och kunde zooma väldigt bra och att bilderna blev tydliga och bra. Jag är imponerad ! Jag har ju mest fotat med fasta objektiv innan och har inte tränat så mycket på zoom vilket gjorde att det va extra kul att få testa detta som jag tycker levererade bra.
 
Dessa tre bilder är tagna från samma position
 
I vanliga fall så tycker jag att det är lte svårt att hålla kameran helt still när man har zoomat in helt och då blir det gärna suddiga bilder, ibland blev det så även med detta objektiv men det handlar nog mer om min okunskap än objektivet hahah Men de allra bästa bilderna blev skarpa och bra då jag testade att zooma olika mycket. 
 
Här är lite bilder jag tog under gårdagen: 
 
 
 
Kursen var härlig och spontan med massa skratt, kameraprat och frågor mellan oss 5 tjejer som var där. Vi var på väldigt olika nivå i våra fotokunskaper men vi utbytte erfarenheter och pratade om vår utrustning och Linda svarade på frågor vi hade om inställningar och objektiv =) 
 
En av oss fyra deltagare har nu chansen att vinna detta objektiv och tävlingen är på Lindas blogg där man får rösta på bästa bild som är tagen med just de objektivet.  HOPPAS !!! 
 Kommentarer

Åh vad duktig du är, jag va helt vilsen ju men fasen vad jag lärde mig mycket igår. Är så sjukt taggad för att lära mig mera 👏👏👏

Svar: oj men tack tjejen, va snäll du är ! Jag känner mig oxå ganska vilsen kan jag säga hahah dina bilder va superfina oxå , ja visst blir man taggad att lära sig mer och mer hela tiden =)
Sanna


Kom ihåg


Trackback