Det är inte som att någon kommer ringa och slänga ett jobb på dig

Att jag har fått ett nytt jobb är ju ingen hemlighet utan snarare något jag tjatar om här i bloggen ;) 
Nu tänkte jag berätta hur det gick till när jag fick det: 
 
Jag fick ett tips om att man sökte en person till posthanteringen på Centralsjukhuset i Karlstad och jag skrev ihop ett personligt brev och la till på mitt CV och skickade in. Så blev jag kallad på intervju tillsammans med ett par andra personer.
 
Jag hade en helt okej intervju med otroligt trevliga människor, men det är svårt när man sitter i den situationen att vara avslappnad. Men det kändes helt okej.
Efter någon vecka så fick jag beskedet att jag va en av de två aktuella men att den andra tjejen fick tjänsten. Något jag självklart med ledsen för men jag fick också fråga om det var så att de fick behålla min ansöka om det skulle dyka upp något framöver. Självklart fick de det ! 
 
Nu några månader senare så fick jag ett samtal när jag va i Kalmar där chefen för Ögonmottagningen ringde mig och frågade om jag var intresserad av att komma på intervju då dom sökte en kanslist. Ja sa jag och åkte hem och gick på intervju och fick ett vikariat på 5 månader där på stående fot.
 
Haha jag vet ju att sånt bara inte händer...man säger ju alltid att ingen kommer att kasta ett jobb på en eller erbjuda ett jobb på tele. Något som precis hände mig, fast med en betydande skillanad ! Jag har aktivt sökt många jobb, skrivit många CV och brev och sökt till höger och vänster och kämpar man på så tror jag starkt på att man tillslut får utdelning. Så kämpa på nu alla, sitt inte på röven och vänta på att någon ska ringa. KÄMPA ! 
 
Hoppas att ni kan känna lite inspiration om det känns tungt att vara arbetslös, man vet verkligen aldrig vad som kan hända och plötsligt så betalar sig ens hårda kämpande på ett eller annat sätt.
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback