Blond hair don't care


Av någon anledning så är jag bara så jävla lycklig på insidan. Kanske lite provocerande haha och det är inte så att det syns så mycket på utsidan men jag är så glad och tacksam för allt som händer mig just nu. 
 
Vilken jävla tur jag hade som fick jobb precis när jag fick, att jag har så många roliga saker att se fram emot och att jag har en fantastiskt kärleksfull familj och fantastiska vänner. De är lite knas men jag älskar dem verkligen !! Kommentarer

haha finis! är superglad för din skull och det absolut värsta som finns är människor som inte kan vara glada för andra människors skull!
med tanke på att du skrev provocerande, tänk inte ens på det! det är din blogg och du skriver VAD du vill där!
kramar

Svar: tack kära du <3ja du har helt jävla rätt, det är min blogg och jag skriver vad jag vill. Men på ett lite skämtsamt sätt så kan jag fatta att det är lite provocerande för vissa, men jag hoppas att de blir inspirerade snarare än att det trycker ner dem som inte känns sig så lyckliga när de läser.

MASSA KRAMAR !!
Sanna

ja såklart! det vill man ju inte men de som läst din blogg vet ju hur du skriver! jag är ju också likadan, ganska ironisk men man vill såklart inte såra någon! =) kramar


Kom ihåg


Trackback