Trötta ben men framåt går det

Efter en midsommar full av mat och massa chillande är magen stum och kroppen VÄLDIGT avslappnad. Igår reflekterade jag över att min motivation med träning är som helt bortblåst och vädrade det på instagram ( heter Lifeofsannas där ) och fick massa peppande kommentarer. 
 
Med hjälp av just dessa kommentarer så bestämde jag mig för ett tidsschema för idag, gå upp kl 7, slappa till kl 8 och då äta frukost innan jag innan kl 9 skulle ut och gå. Kl 08:40 kom jag ut på rundan tillsammans med Ebba och vandrade och småsprang korta partier. 
 
 
Benen var otroligt sega och hela kroppen väldigt seg, knappast förvånande men ändå skönt att jag vann över mitt huvud och bara gjorde det. Såhär i detta nu så är det just det som är det viktigaste, ATT det blir av. ATT jag gör något överhuvudtaget och att jag tar mig ut och kan känna mig duktig efteråt.
 
Nu blir det duschen, tjingeling ! 
 Kommentarer

Bra jobbat!! Ska också se till att jag kommer ut o springer idag med motivationen att det är skönt efteråt. Men nån dag hoppas jag att det är skönt under tiden också haha.. ;)

Svar: haha ja man kan ju alltid hålla tummarna =) tack för dina peppande kommentarer !!! <3
Sanna


Kom ihåg


Trackback