Så jävla stolt över mig själv !

 
 
Det är inte så ofta jag säger det om mig själv, men idag måste jag säga att jag är stolt över mig själv och att jag vågar göra de saker jag tycker är läskigt, att jag vågar säga ifrån men ändå kan göra det på ett ganska bra sätt, att jag tar ansvar för mina egna känslor och mitt välmående fast ag känner obehag innan och att jag står för vad som är rätt och fel ! 
 
Ja som ni hör så badar jag i lite självkärlek just nu, men det får vara så. Jag är jävligt stolt över ett samtal jag hade idag som jag mått otroligt dåligt över under en lång period och jag gick därifrån med högt huvud, utan att ha varit otrevlig eller respektlös mot någon men ändå fått ur mig det jag ville säga och mina känslor. Detta kan jag leva på ganska länge och ett nytt blad i mitt liv ska vändas....ett ljusare och ännu oskrivetKommentarer

Du är bara för underbar!! Du har gjort allt rätt och det kommer ge resultat på ett eller annat sätt! Och du får direkt betalt i form av lättnad och sinnesro :) älskar dig min lilla Fis!!!

Svar: tack kära mamma !! ja jag känner mig väldigt nöjd och glad faktiskt, det känns väldigt bra att jag kan gå vidare nu och inte lägga mer negativ energi på det. älskar dig med !! <3
Sanna

Starkt jobbat Sanna!Eller hur är det en otroligt härlig känsla när man får sagt och gjort något man gått och mått dåligt över,riktig befrielse :)

Svar: tack ! ja det är en magisk känsla när man känner att man fått säga det man vill säga och när man fått ett avslut för sin egen del. Väldigt befriande !!
Sanna


Kom ihåg


Trackback