När man bestämmer sig för ett mål och bara gör det

 
 
 
Jag har inte tränat på flera veckor och jag kände häromdagen att jag tappat motivationen helt...
 
Jag började långsamt reflektera över att jag tappat det och började bearbeta i huvudet vad jag kunde göra åt det för att komma igång igen då jag faktiskt saknar att träna och att röra på mig samt att min vilja att bli smal bara blir starkare och starkare.
 
Igår fick jag mig själv att ge mig ut och gå 4 km tillsammans med Ebba och kände direkt att benen va sega, att magen började köra igång efter att ha varit helt stum i ett par dagar och att jag faktiskt kom igång rent mentalt när det gällde just träning. Så idag bestämde jag mig för att ta min lilla runda på 1 km och ge mig fan på att jag skulle jobba mig runt den.
 
Först gick jag och mamma rundan för att mäta upp hur lång den var och sen andra varvet så jobbade jag mig runt...efter ett par sekunder så andades jag som att jag skulle dö vilken sekund som helst men jag gav mig fan på det och jag joggade så långsamt som det behövdes för att jag fortfarande skulle klara det. Och visst gjorde jag det !! Som sagt det gick inte fort....absolut inte men jag gjorde det och jag är så jävla stolt över mig själv.
 
Min första joggade km utomhus =) 
 
För många kan det låta som en liten pissgrej och det är ju verkligen inte långt...men för mig är det stort. Det är en start ,det är ett test jag klarade och något som jag kan jobba på. Nu ska jag ju såklart ge mig på det där och försöka springa lite fortare och sen får jag sakta öka även avståndet.
 
Runkeeper och mina vänner där är väldigt peppande, ett tips om man vill känna lite pepp ! Lägg till mig som vän så peppar vi varandra <3Kommentarer

Du va så stark o duktig!!! och du hade mycket bättre vilja och kondis än mig! :) Se det från den ljusa sidan :))

Svar: hahah jag jämför mig inte gärna med andra och gottar mig inte heller åt att du har sämre kondis än mig mamma ;) jag har bara mina egna satta mål och tävlar bara med mig själv =) du kommer att jobba upp din kondis oxå om och när du vill <3
Sanna

Gott! / C

Svar: Ja det va otroligt gött att klara det lilla delmålet…då kan man jobba på och kämpa vidare =)
Sanna

Gud så bra(ok varför skriver jag med stora bokstäver... går ej att ändra)

Det var precis detta jag menade, man måste börja med 1 km i taget och ta det i en långsam takt. Sen ju mer du springer kommer du kunna öka med ex 5 min mer. Det var så jag gjorde. Jag klarade först att springa 10 min och var helt död! Men ökade till 15 min sen 20 osv. Tillslut hade jag sprungit som mest 7km och var superstolt. Jag är så stolt över dig!!!! ( och seriöst sorry för de stora bokstäverna :))

Gud så bra!

Det var precis detta jag menade, man måste börja med 1 km i taget och ta det i en långsam takt. Sen ju mer du springer kommer du kunna öka med ex 5 min mer. Det var så jag gjorde. Jag klarade först att springa 10 min och var helt död! Men ökade till 15 min sen 20 osv. Tillslut hade jag sprungit som mest 7km och var superstolt. Jag är så stolt över dig!!!! Och sjukt snygga leggings dessutom :)

Svar: ja det är så jag kommer att försöka att göra för att klara mer och mer =)
Ja träningsbrallorna är riktigt nice….sköna som fan ! =)
Sanna

Älskar Nike's motto: Just do it! :)

Svar: Grymt !! :)
Sanna


Kom ihåg


Trackback