Alla Sveriges bloggare kan bidra med lite !

Nu är det hög tid att alla vi som är i bloggvärlden på ett eller annat sätt tillsammans bidrar till en god sak.
Idag drar Musikhjälpen igång, och det är dags för tre programledare att stå i en glasbur i Uppsala och sända radio och tv dygnet runt för att samla in pengar i kampen mot HIV.
 
Jag har nu startat ett initiativ i form av en digital insamlingsbössa, BLOGGBÖSSAN ! dit man kan skänka pengar och på så sätt stödja musikhjälpen och stoppa spridning av HIV i världen.  Så hur skänker man ?!?
 
Jo, skicka ett SMS till 72999 , skriv" OK(den summa du vill skänka) Bloggbössan
 
Tex. OK100 Bloggbössan
 
Summorna du kan välja på att skänka är 25 kr, 50 kr, 100 kr, 200 kr, 300 kr eller 500 kr
 
Så är du med och bidrar, kom igen nu alla som har en blogg, alla som läser bloggar eller som bara läst en endaste gång, alla kan vara med !! NU visar vi att vi är grymt generösa och att vi vill hjälpa till ! 
 
Sprid gärna detta vidare i era bloggar till era vänner och läsare, gärna på facebook, twitter och instagram. Kom igen !! 
 
 
Kommentarer

Gav 50:- nu <3

Svar: Underbart !! Snälla skriv gärna om bloggbössan och insamlingen och peppa dina läsare att bidra i kampen att stoppe HIV
Sanna

Bra inlägg :) MUSIKHJÄLPEN ÄR BÄST!
sv: Tack så mycket :)

Svar: tack ! Tyvärr så är det typ ingen annan bloggare som har hjälpt mig att sprida detta och några få som satt in pengar, men huvudsaken är väl att man försöker iallafall. =)
Några kronor är det ju i bössan och sen har jag själv både bidragit till bössan och önskat låtar och ringt och skänkt så jag kan känna att jag bidragit till kampen.

Jag älskar verkligen musikhjälpen på så många sätt !
Sanna


Kom ihåg


Trackback